18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
"Jestem zły" 2000r
RedBullo • 2013-05-16, 0:46
Szukałem tego tutaj, ale nie znalazłem,film z 2000r a raczej jego urywek gdyż nie mogłem go wstawić całego... "Jestem zły" to krótkometrażowy dokument pokazujący świat dzieci zamieszkujących najbiedniejszą dzielnicę stolicy - Pragę. Wydaje mi się że jest to coś co zainteresuje szersze grono tej strony

Film można oglądnąć w całości pod tym samym tytułem na YT
Polecam strasznie
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fortunately 2013-05-16, 7:34 2
ooo ta w szarym to jest dziewczyna, kto by pomyślał
Zgłoś
Aeze 2013-05-16, 8:20
@up:

Po czym wnosisz?
Zgłoś
ASAKKU 2013-05-16, 8:23 24
Koniec Świata napisał/a:

@szer.Lucjan

To chyba nie jest wina dzieciaków, że żyją w getcie i nie mają dobrych wzorców. Czasem się z tobą zgadzam, ale tutaj dałeś dupy brakiem zrozumienia dla problemów społecznych.

Kpisz czy jak???
To małe skurwysyństwo trzeba jak najwcześniej odjebać, zanim kiedyś będzie załóżmy Twój synek wracał do domu i mu szczeniak kosę wsadzi bo będzie mu się palić chciało.

To jest patologia a nie problem. Pokaż mi dane dotyczące wyjścia młodych z patologicznych rodzin. Kurwa pewnie może jakieś jednostki i wsio. Sami nie chcą nic zmienić, to kurwa zagazować profilaktycznie!!!

Edit: nawiązując do kolegi poniżej. Taka biedna ta Praga, to kurwa spróbuj kupić sobie tam mieszkanie. O ile dobrze pamiętam, to ostatnio po obniżkach średnio jedyne ok. 7200 zł/m2
Zgłoś
Sorrazar 2013-05-16, 9:07
Film jest z 2000, więc uwierzcie mi, że Praga przez te 13 lat naprawdę się zmieniła. Dzisiaj jest zdecydowanie tutaj mniej kradzieży, napadów, pobić itp. niż np. na Mokotowie czy Śródmieściu. Wszystko się rozwija, ludzie otwierają restauracja i kluby i galerie (do których w żadnym wypadku nie chadzają panowie w ortalionie) Patologia niestety została, i wciąż się rozwija na paru ulicach dzielnicy. Wiem bo sam mieszkam od prawie 20 lat na Pradzie
Zgłoś
Ravan 2013-05-16, 10:01
Ezoteryk

Ja jak bylem maly to sie balem na Bobrek jezdzic tam jest ku*rwa masakra...
Naprawde wspolczuje...
Zgłoś
uosinski 2013-05-16, 10:04 5
@szer.Lucjan
@XasakkuX

odstrzeliwać to powinni takich ludzi jak wy, wychowani pewnie w ciepłym kurwidołku, gdzie mamusia i tatuś dawali hajs na zachcianki. Tak z resztą jak i ja, ale nigdy nie powiedziałbym żeby odstrzeliwać ludzi z tego powodu, że urodzili się w biedzie, gdzie trzeba kombinować żeby w ogóle przeżyć. Jeden już tak chciał robić to na samym końcu musiał strzelić w łeb swojemu psu, partnerce i sobie. Czego wam również gorąco życzę.
Zgłoś
xgregor 2013-05-16, 10:15
Teraz już tak nie ma, po pierwsze na Targówku ciężko spotkać "frajera", po drugie już tak tych wyurańców nie ma.
Co do stylu życia, ludzie dalej tak mieszkają, piją, ale to jest coraz żadsze
Poza tym to w kórwe stary film bo już nie ma supermarketu "HIT" tylko "TESCO" a hita pamiętam za małolata, a młody nie jestem.
A i jeszcze kawęczyńska... to praga na obrzeżach, ni jak się ma do np. targowej czy jagielońskiej

Tam to się działo.....tu małolaty się popisują ewidentnie... lamuski chcą pokazać co to nie one

Obejrzyjcie całość na YT
Zgłoś
elda1987 2013-05-16, 10:19 1
koło 2.35~
[Dzieciak] - Jak się nazywasz?
[Facet] - Krzysztof Placek.
[D] - Ile masz lat?
[F] - 35
[D] Kim jesteś?
[F] Pedofilem (jakoś mi bardziej pasuje, niz rezyser kina akcji)
Zgłoś
LuckyNumber 2013-05-16, 10:28
szer.Lucjan napisał/a:

wystrzelać to ścierwo albo do kamieniołomów... te patologiczne rodziny nie różnią się niczym od stad hien... a jedyne co może wyrosnąc z takich wypierdków to dresiwa stojące pod klatką

i ten ich wzrok einsteina

Nie musisz być aż tak samokrytyczny..Widać, że nie rozumiesz zupełnie przesłania filmu.
Zgłoś
boogeyman 2013-05-16, 10:30
Obejrzałem całość i mogę powiedzieć, że część osób mieszkająca w tych brudnych, zaszczanych slumsach wygląda całkiem normalnie. Widocznie prawidłowa socjalizacja ma prawo mieć miejsce mimo warunków, w których człowiek przebywa... Pewni ludzie rodzą się już ścierwem?
Zgłoś
w................4 2013-05-16, 11:29 1
Koniec Świata napisał/a:

@szer.Lucjan

To chyba nie jest wina dzieciaków, że żyją w getcie i nie mają dobrych wzorców. Czasem się z tobą zgadzam, ale tutaj dałeś dupy brakiem zrozumienia dla problemów społecznych.

Chyba po raz pierwszy się z tobą zgodzę chyba koniec świata bliski
Zgłoś
herbalix 2013-05-16, 11:38 2
ciekawe, jakie wyroki teraz odsiadują
Zgłoś
Numernabis 2013-05-16, 11:48 2
@szer.Lucjan
Oj baranie, żebyś tak chuju poznał czym jest sroga bieda.
Zgłoś
faluch 2013-05-16, 11:57 2
szer.Lucjan napisał/a:

wystrzelać to ścierwo albo do kamieniołomów... te patologiczne rodziny nie różnią się niczym od stad hien... a jedyne co może wyrosnąc z takich wypierdków to dresiwa stojące pod klatką

i ten ich wzrok einsteina

Muszę Cię zmartwić, że zdaje się, że niczym się od nich nie różnisz.
Teraz przeczytaj swój post raz jeszcze.
Zgłoś
stahkh 2013-05-16, 12:03
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem