Rodzinny mecz hokejowy stał się pretekstem do rozmowy o orientacjach seksualnych. Dyskusja zaniepokoiła ojca...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Rodzinny mecz hokejowy stał się pretekstem do rozmowy o orientacjach seksualnych. Dyskusja zaniepokoiła ojca...
a już się spodziewałem Romuś , Wojtuś (czy jakiś inny) wpadaj do mnie mam wolną chatę.
A jednak lubi kutasy...
Pewnie jego stary, gdy syn nie chcę zjeść pomidorowej - mówi mu, że jeśli nie zje to jest gejem. To pewnie, dlatego Amerykanie są tacy grubi...
Kurde! Ja nawet nie umiem jeździć na łyżwach. Ale ze mnie gej!
Jaki normalny chlopak umawiałby się z dziewczyną o imieniu Sylwia ?!?!
To na pewno xywa jakiegoś 'kolegi' z klatki obok. Smierdzi gejostwem na kilometr.
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
To na pewno xywa jakiegoś 'kolegi' z klatki obok. Smierdzi gejostwem na kilometr.
Półgłówek jest Mędrcem wśród idiotów
up@
To mówisz, że za granicą pracujesz...
To mówisz, że za granicą pracujesz...
dr_dex napisał/a:
Jaki normalny chlopak umawiałby się z dziewczyną o imieniu Sylwia ?!?!
Sylwia to samica Kurvinoxa, bardzo płodna dziewucha. Po kopulacji została zjedzona przez Kurvinoxa chorążego Michała Głusia. Portret Sylwii znajdował się nad kokpitem rakiety "Orzeł 1 000 000", należącej do Chorążego Głusia.
chorąży Głuś napisał/a:
Jak byłem jeszcze kosmitą to miałem kontakt z ludźmi. Tak. Przylatywało się do takiego mieszkania, najlepiej większą grupą, na szóste piętro i tam była taka dziewczyna co opierdalała kiełbachy kosmitom. I to całkiem za darmo! A nawet czasami płaciła.
Cz-cz... Jak ona miała na imię? A mniejsza o to.
To była sucz! Z całym szacunkiem dla Sylwi [świeć panie nad jej duszą]
Ale ta to robiła po królewsku...
chorąży Głuś o Sylwii.
Kurwa, za publiczne pieniądze próbują zmienić opinię ludzi, którzy tego nie chcą. Pedał, gej zawsze będzie przezwiskiem.
Sylwia, czy Sylwian?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów