choć raz nie kłamał i powiedział o sobie prawdę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wipiłem wino ze swoją dziewczyną
najebała się jak szpak aż szkoda ruchać jak tak sobie obok leży...
...dzisiaj jestem przegranym
najebała się jak szpak aż szkoda ruchać jak tak sobie obok leży...
...dzisiaj jestem przegranym
Mogą się spakować i przejść na emeryturę. Wątpię, żeby takimi prymitywnymi dżutubami zyskali sobie sympatie kogokolwiek z IQ wyższym niż fasola.
Boze.. Facet jest kompletnie skonczony, nikt go juz nie chce wiec probuje sie ratowac w internecie.. A banda malp go jeszcze za to wielbi i wystawia piwa.
Nigdy za nim nie przepadałem, ale przebieranki na polityków w jego programie były całkiem dobre
same smutne trole w komentarzach ^^
jakie wasze życie musi być zjebane że tak hejtujecie Majewskiego ?? ale cóż możecie zrobić ? nic tylko klepać obesranymi paluchami swoje hejty smutne pedały
jakie wasze życie musi być zjebane że tak hejtujecie Majewskiego ?? ale cóż możecie zrobić ? nic tylko klepać obesranymi paluchami swoje hejty smutne pedały
Majewski, to akurat ci się udało. Uśmiechłem sie.
ssijcie z M na czele
Nie sposób się nie zgodzić, że Pan Majewski faktycznie jest... przegrany.
vlogi wszedzie, tylko czekac az telewizja przeniesie sie na youtube i edziemy ja ogladac w formie vloga kurwa
Żenujące, chociaż ma rację - trochę przegrał. Dobrze szło i się zesrało, jego koniec jest smutny... Świetny był w 'słów cięcie - gięcie", może ktoś ma do tego linka? bo dawno nie mogłem znaleźć.
Lubiłem oglądać szymon majewski show tam czasami jaja były
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów