18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
marcineker 2023-01-23, 10:56 46
wywieźć na granicę i przerzucić przez szlaban, może być na granicę z okręgiem kaliningradzkim, jeśli do niej jest bliżej
Zgłoś
pablohasan 2023-01-23, 11:01 4
Nie żebym go bronił ale o mi nie wygląda na swastykę nazistowskich Niemiec a raczej swastyka nacjonalistycznych organizacji ukraińskich.
U nas prawe skrzydło też sobie robi takie pierdoły. ....
Zgłoś
SkoPio1 2023-01-23, 11:17 69
pablohasan napisał/a:

Nie żebym go bronił ale

Stara sprawdzona wielokrotnie zasada mówi, że w takich zdaniach wszystko przed "ale" to kłamstwo.

Niech wyp... do rodzinnego kraju.
Tam jest potrzebny. Wraz ze swoim nacjonalizmem.
Zgłoś
dennissliwa 2023-01-23, 11:17 6
Bo u nas głupie sebixy nie maja swastyk...
Zgłoś
dżonyłojlker 2023-01-23, 12:38 2
Czyli jednak nie zapłacili. Obiecywali złote góry, a nie zapłacili. No popatrz popatrz, a tak smakowało banderowskie pęto

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
skywalker75 2023-01-23, 13:02 2
Materiał z lata, ciekawe którego roku ? Cóż...rosyjski język i swastyka to znane z historii połączenie

czarna fortuna
Zgłoś
masiur 2023-01-23, 13:09
o nieee russsko onucooo
Zgłoś
zwierzak30 2023-01-23, 13:24 40
-Ciebie pobili?
-Tak.
-A eta szto? Swastyka?
-Da.
-Wiesz co? To i ja ci najebie.

Tego oczekiwałem.
Zgłoś
JasiekSadisti 2023-01-23, 13:24 1
I wleciało to na główna?
Uu panie...
Zgłoś
perun14 2023-01-23, 13:32 2
To Borkoś? Z którego odcinka to jest?
Zgłoś
Sayoko 2023-01-23, 13:50 15
Zajechać upadlinca
Zgłoś
SirMajkel 2023-01-23, 14:04 4
za swastykę powinni go już na granicy zawrócić.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
xAleksanderx666 2023-01-23, 14:20 1
Jak nazista, to bardzo mu kurwa dobrze, niech jego ludzie mu pomagają

pablohasan napisał/a:

Nie żebym go bronił ale o mi nie wygląda na swastykę nazistowskich Niemiec a raczej swastyka nacjonalistycznych organizacji ukraińskich.
U nas prawe skrzydło też sobie robi takie pierdoły. ....

Jeśli nacjonalista, to też dobrze, że dostał
Zgłoś
Leatherface 2023-01-23, 14:24 19
Tak się składa, że swastyka była przed nazistami jak i jest po nich, nie mieli na nią monopolu. Nie żebym sympatyzował, jednak należy się trochę doedukować.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów