📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
wywieźć na granicę i przerzucić przez szlaban, może być na granicę z okręgiem kaliningradzkim, jeśli do niej jest bliżej
Nie żebym go bronił ale o mi nie wygląda na swastykę nazistowskich Niemiec a raczej swastyka nacjonalistycznych organizacji ukraińskich.
U nas prawe skrzydło też sobie robi takie pierdoły. ....
pablohasan napisał/a:
Nie żebym go bronił ale
Stara sprawdzona wielokrotnie zasada mówi, że w takich zdaniach wszystko przed "ale" to kłamstwo.
Niech wyp... do rodzinnego kraju.
Tam jest potrzebny. Wraz ze swoim nacjonalizmem.
Bo u nas głupie sebixy nie maja swastyk...
Czyli jednak nie zapłacili. Obiecywali złote góry, a nie zapłacili. No popatrz popatrz, a tak smakowało banderowskie pęto
czarna fortuna
-Ciebie pobili?
-Tak.
-A eta szto? Swastyka?
-Da.
-Wiesz co? To i ja ci najebie.
Tego oczekiwałem.
-Tak.
-A eta szto? Swastyka?
-Da.
-Wiesz co? To i ja ci najebie.
Tego oczekiwałem.
I wleciało to na główna?
Uu panie...
Uu panie...
za swastykę powinni go już na granicy zawrócić.
pablohasan napisał/a:
Nie żebym go bronił ale o mi nie wygląda na swastykę nazistowskich Niemiec a raczej swastyka nacjonalistycznych organizacji ukraińskich.
Jeśli nacjonalista, to też dobrze, że dostał
Tak się składa, że swastyka była przed nazistami jak i jest po nich, nie mieli na nią monopolu. Nie żebym sympatyzował, jednak należy się trochę doedukować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów