18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
T3RMINATOR 2020-09-27, 21:52 4
Ustawione. Myślisz że ktoś jest takim debilem że po otwarciu drzwi nie zauważyłby tej wody.
Zgłoś
Barnellini 2020-09-27, 21:55 16
T3RMINATOR napisał/a:

Ustawione. Myślisz że ktoś jest takim debilem że po otwarciu drzwi nie zauważyłby tej wody.

Patrzę w obie strony kiedy przechodzę przez jednokierunkową. Tyle wiary mi w ludzi zostało.

Być może ustawione a być może nie. Chyba nigdy nie będzie nam dane się dowiedzieć.

Fuck lefties!!!
Zgłoś
KaprysLosu 2020-09-27, 21:59 3
~T3RMINATOR napisał/a:

Ogólnie to założenie jest takie, że jednak takich debilów nie ma, ale z drugiej strony jakby nie było, to strona straciłaby 50% materiału, więc powiedzmy, że doświadczenia mówią co innego niż logika
Zgłoś
pxcrychu 2020-09-27, 22:22 2
Tacy koledzy to skarb ...
Zgłoś
MtO 2020-09-27, 22:35 14
T3RMINATOR napisał/a:

Stary to UK I rodowici mieszkańcy mieszkam tu chwilę i uwierz....

pxcrychu napisał/a:

Tacy koledzy to skarb ...

Stary angielskie żarty na "mejtach" przekraczają wyobraźnię
Zgłoś
Ryuugamine 2020-09-27, 23:05
Kto tak tyłem wychodzi? O.o
Zgłoś
el_kadafi 2020-09-27, 23:16
Dupą to się z drabiny schodzi. Jebie fejem na kilometr.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2020-09-28, 0:08
nie wiem czy to nie jest taki koleś który udawał dostawcę, zostawiał otwarte wrota samochodu, odchodził niby z paczką, złodziejszek wskakiwał po fanty, a ten go zatrzaskiwał, później zapierdzielał 120 polną drogą, podjeżdżał tyłem do bagna albo stawu, zdarzało się że i pod posterunek policji

Zgłoś
cesarz1982 2020-09-28, 0:36
Ryuugamine napisał/a:

Kto tak tyłem wychodzi? O.o

Czaskoski rakiem ucieka z ratusza

Zgłoś
Funnn 2020-09-28, 1:19 3
Wyjasnienie dla tych,ktorzy mysla, ze to fejk.
Pracujac przy przeprowadzkach,pare razy jechalem na pace,zeby asekurowac przedmioty bardziej wrazliwe na uszkodzenia.Oczywiscie samochod zaladowany na maksa. Taki krok w tyl przy wysiadaniu,to jedyny ruch na ktory mozna bylo sobie pozwolic.
Jak MtO napisal "angielskie żarty na "mejtach" przekraczają wyobraźnię"
Zgłoś
Gromm 2020-09-28, 9:43
Powinni tak wypuszczać ciapatych z ciężarówek, tylko wodę zastąpić kwasem solnym.
Zgłoś
wojtas09999 2020-09-28, 11:01 3
Brytyjczyki i wszystko jasne
Napewno nie fake
Zgłoś
kornil23 2020-09-28, 15:42
Nie no, kto normalny by wysiadał z paki w sposob taki jak by schodził z drabiny.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów