"Oh Jesus, thank you for cumming inside me"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z magnesami było dobre, też mnie to zastanawia ;P
Widze, że stary model ateisty- "mam wyjebane", odszedł do lamusa zastąpiony nowym ateistą- wierzysz w boga więc będę z tobą walczył chodząc na marsze i pisząc na fejsie o tym jacy to my jesteśmy oświeceni. Przykre
@up
a jak ty byś postrzegał kolesia, który wierzy w Pana Bobra wyzierającego z norki, który stworzył świat, przy tym postrzegającego się jako tłumacza języka Bobrów?
wg. mnie, kwalifikuje się to przynajmniej do leczenia.
przy kontaktach z dziećmi okoliczność norki może mieć dalej idące reperkusje.
od 15.05 -szatan
a jak ty byś postrzegał kolesia, który wierzy w Pana Bobra wyzierającego z norki, który stworzył świat, przy tym postrzegającego się jako tłumacza języka Bobrów?
od 15.05 -szatan
@up up
Zawsze ludzie sobie robili jaja z tego typu zjebanych programów, nie ważne czy to wróżbita maciej przepowiadający przyszłość, jakieś kurwa konkursy, czy tego typu świry. Religia to nie jakaś święta krowa, więc skoro tworzą tego typu zjebane programy na żywo, powinni wiedzieć że będę mieli wesołe telefony.
Zawsze ludzie sobie robili jaja z tego typu zjebanych programów, nie ważne czy to wróżbita maciej przepowiadający przyszłość, jakieś kurwa konkursy, czy tego typu świry. Religia to nie jakaś święta krowa, więc skoro tworzą tego typu zjebane programy na żywo, powinni wiedzieć że będę mieli wesołe telefony.
Każde wyjście w strefę publiczną (na przykład pokazanie się w mediach) niesie za sobą ryzyko krytyki nie tylko konstruktywnej, ale także sprowadzającej się do robienia sobie jaj.
Inna sprawa - jako niewierzący nie spotykam się z sytuacjami, kiedy ktoś dopierdala mi z racji tego, że nie wierzę i dziwi mnie działanie tego typu w stosunku do wierzących. Abstrahując, rzecz jasna, od programów typu Jesus Chatline, których autorzy próbują wykorzystać czyjąś wiarę dla zdobycia kasy.
Inna sprawa - jako niewierzący nie spotykam się z sytuacjami, kiedy ktoś dopierdala mi z racji tego, że nie wierzę i dziwi mnie działanie tego typu w stosunku do wierzących. Abstrahując, rzecz jasna, od programów typu Jesus Chatline, których autorzy próbują wykorzystać czyjąś wiarę dla zdobycia kasy.
rzepich napisał/a:
@up
od 15.05 -szatan
Ja też jestem ateistą ale nie pisze na forach o "panach bobrach", a ty wg. mnie klasyfikujesz do miana gimbo-ateisty, takim jakim jest Palikot, więc kup sobie wibrator i wsadź go sobie w dupe
teraz biorąc przykład z muzułmanów powinno się spalić przynajmniej 5 ambasad, zrobić rozruchy na ulicach miast i zagrozić wysadzeniem meczetów... a nie zapomniałem chrześcijanie to większość więc takie ruchy zostaną uznane za atak a nie obronę wiary...
Najbardziej w tym całym "ateizmie" wkurwia mnie to, że miał być odejściem od religii, a sam stał się w pewnym sensie religią, tyle że nie polega na wierzeniu w coś/kogoś a na nie wierzeniu i walce z tymi co wierzą oraz ośmieszaniu ich.
Taka trochę hipokryzja i wiara w jedyny słuszny punkt widzenia.
Taka trochę hipokryzja i wiara w jedyny słuszny punkt widzenia.
A mnie najbardziej wkurwiają muzułmanie, żydzi i chrześcijanie. Jedni dymają kozy i niemowlęcia, drudzy stoją za wszystkim, a trzeci są ciemną masą, nie potrafiącą samodzielnie myśleć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów