📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i wanna be rockstar.
Przecież to jest chore.
najgorszy typ "człowieka" to katol
ten co chodzi w niedzielę do kościoła bo sąsiedzi też chodzą
nie pójdzie to będą obgadywać i wymyślać o tobie nie stworzone historie tworzą watache jadąc po innych wytykają palcami i obgadują bo nie robisz to co oni, zaboboniarze bałwochwalcy, szczury goniące za pieniedzmi, tradycjonaliści złego dzieła, imbecyle
nie pójdzie to będą obgadywać i wymyślać o tobie nie stworzone historie tworzą watache jadąc po innych wytykają palcami i obgadują bo nie robisz to co oni, zaboboniarze bałwochwalcy, szczury goniące za pieniedzmi, tradycjonaliści złego dzieła, imbecyle
@up
Coś w tym jest bo największe ludzkie kurwy jakie w życiu spotkałem, obnosiły się wręcz ze swoim katolicyzmem.
Coś w tym jest bo największe ludzkie kurwy jakie w życiu spotkałem, obnosiły się wręcz ze swoim katolicyzmem.
siwybis napisał/a:
@up
Coś się tak do tego Cejrowskiego dojebał...
No i kurwa bardzo dobrze. Niech katolicy robią sobie w swoich kościołach co chcą, z wyjątkiem gwałcenia dzieci i marnotrawienia publicznych pieniędzy.
@up
Zgadzam sie i jeszcze niech sie nie pcha w polityke.
Zgadzam sie i jeszcze niech sie nie pcha w polityke.
Jak dobrze pamiętam jest to element tradycji i kultury tegoż kościoła
eclipse2012 napisał/a:
najgorszy typ "człowieka" to katol
Ale na wigilię to karpia wpierdalasz. Bo tradycja... A gówno tradycja! Katolickie święto. Tak samo jak Wielkanoc i rodzinne wpiedalanie jajeczka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów