📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po pierwsze - skąd wiesz Pfciuki, że brudas? Wąchałeś go i śmierdział?
po drugie - co za debil twierdzi, że to "Jezus", skoro Biblia się wyraźnie si odnosi do tego zagadnienia, że facet powinien nosić krótkie włosy, co za tym idzie i domniemany osobnik powinien być przedstawiany jako krótkowłosy typek i bynajmniej nie urody środkowoeuropejskiej! Niekiedy zastanawiam się jak trzeba być zjebanym, żeby wierzyć w coś, czego się nie zna?!
po drugie - co za debil twierdzi, że to "Jezus", skoro Biblia się wyraźnie si odnosi do tego zagadnienia, że facet powinien nosić krótkie włosy, co za tym idzie i domniemany osobnik powinien być przedstawiany jako krótkowłosy typek i bynajmniej nie urody środkowoeuropejskiej! Niekiedy zastanawiam się jak trzeba być zjebanym, żeby wierzyć w coś, czego się nie zna?!
JesusChytrus napisał/a:
@up
To wytłumacz mi dlaczego z mahometa cwelucha się nie śmiejecie? -.-
Ja Ci wytłumaczę - bo Jezus jest śmieszniejszy. Dziękuję.
JesusChytrus napisał/a:
@up
Bo jakbyś owinął się szmatą i poszedł na konwent, to nikt nie wpadłby na to że jesteś mahometem a nie na przykład bin ladenem czy innym pajacem. A tutaj? Biała szmata, wianek z cierni na łeb, sztuczna krew na rączki i wszystko jasne.
@Pfciuki
Mam 20 lat jestem taki dorosły ,że mogę wyzywać innych od dzieciaków tak? Nie ogarniam czego tam szukałeś z takim podejściem starego dewoty. Proponuje nie pojawiać się na następnym Pyrkonie nie będziesz musiał oglądać cosplayu a przy okazji będzie więcej miejsca.
Mam 20 lat jestem taki dorosły ,że mogę wyzywać innych od dzieciaków tak? Nie ogarniam czego tam szukałeś z takim podejściem starego dewoty. Proponuje nie pojawiać się na następnym Pyrkonie nie będziesz musiał oglądać cosplayu a przy okazji będzie więcej miejsca.
Gdzie ja kurwa jestem? o0 Pierdyliardowy post o tym, że sadistic się zjebał, ale to też nie przez moderacje, czy odgórne zarządzenia, ale przez użytkowników też. Masz ból dupy, że śmiejemy się z Jezusa, religii i innych tematów? Cóż, trafiłeś na stronę z czarnym humorem, który nie przystoi większości społeczeństwu. Jesteśmy inni. Jeżeli nie pasuje Ci to, to wypad. Pseudopatrioci z nabrzmiałym ego powinni czasami iść po rozum do głowy. Odnajdźcie w sobie coś tak zajebistego, jak dystans do pewnych spraw. To, że się śmieję nie oznacza wcale, że nie mam szacunku do ludzi w szatach maga.
Tak zresztą... po cholerę to piszę?! I tak kucowate spojrzenie na świat Wam zostanie, bo "Wy wszystko wiecie lepiej". Gardzę.
Tak zresztą... po cholerę to piszę?! I tak kucowate spojrzenie na świat Wam zostanie, bo "Wy wszystko wiecie lepiej". Gardzę.
Zarammoth napisał/a:
Ból anusa i nieśmiertelne zdanie "Z Mahometa spróbuj się pośmiać!". Ech, katolicy...
Nie jestem katolikiem.
Bólu anusa to ty dostajesz przy każdym temacie o kk plując na ta religię.
Powinieneś w końcu ruszyć do przodu i wybaczyć kapelanowi któremu musiałeś na życzenie babci po każdej mszy obciągać.
JesusChytrus napisał/a:
@up
Bo nabijanie się z KK jest w modzie, a przecież trzeba się przypodobać swoim gimbazjalnym kolegą
Za 10-20 lat zaramoth z majonezem obwiną łby ręcznikami i w końcu będą mogli zaspokajać swoje hucie się kozami już przy ogólnej aprobacie społeczeństwa (bo teraz biedaczki muszą się ukrywać).
Co to za motyw muzyczny? - z hardem mi się kojarzy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów