📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ha Ha Ha Hi Hi Hi beka z Jezusa
Brudas nie wiedział za co się przebrać, to za Jezusa... nie no gratulacje. Takich debili było kilku, bo nie mieli innego lepszego pomysłu i na fryzjera nie było ich stać. Najlepsze te grube beki wciskające się w stroje, albo goście przebierający się na siłę za jakąś postać, a wyglądali jak przebrany Bubu. Kilka fajnych laseczek i kilka pasztetów w byle czym. Dobra była asasynka, ale jak sobie mordę wymalowała jak panda, to myślałem, że się porzygam. Zaraz się zrobi pierdyliard tematów o cosplayu, bo już dzieciaki wróciły z Pyrcocka.
Brudas nie wiedział za co się przebrać, to za Jezusa... nie no gratulacje. Takich debili było kilku, bo nie mieli innego lepszego pomysłu i na fryzjera nie było ich stać. Najlepsze te grube beki wciskające się w stroje, albo goście przebierający się na siłę za jakąś postać, a wyglądali jak przebrany Bubu. Kilka fajnych laseczek i kilka pasztetów w byle czym. Dobra była asasynka, ale jak sobie mordę wymalowała jak panda, to myślałem, że się porzygam. Zaraz się zrobi pierdyliard tematów o cosplayu, bo już dzieciaki wróciły z Pyrcocka.
nie liczyłbym na to
Za mahometa się nie przebrał, bo pewnie bał się "kolegów" z orgazmusa co wpadła poszukać niedodymanych studentek humanistyki
Jezus na konwencie fantastyki nie powinien dziwić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów