Troszkę czarnego humoru po angielskiemu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O jebane, każda strona zła ... Rozumiem Kwejki i inne dziadostwo Polskie, sam przyznam, że to gówno, ale np. 9gag jest naprawdę fajny, więc nie widzę skąd ten płacz -.-
@PowerIsBack chodzi o totalne ignoranctwo a wręcz bezczelność jaką popisują sie lenie mający czas na wrzucanie głupot a nie mogących otworzyć zasranego jpega w paincie aby przyciąć graficzke co umie nawet mój stary. dla uszanowania serwisu w którym tym przypadku jest sadistic.pl nie powinno się umiesczać tych chujowych reklam portali które dodawane automatycznie pozwalają zarobić dzięki takim własnie bezczelnym ignorantom.
ja pierdole wy chyba naprawdę jesteście zjeabni. Widzę że moda na szydzenie z religii weszła w krew myślisz że jesteś przez to lepszy, chuj do najwierniejszych nie należę i do kościoła raczej nie czmycham. Ale kurwa daje sobie rękę upierdolić że tutaj wstawiasz takie obrazki a w niedziele napierdalasz do kościoła bo matka w przeciwnym razie by ci jebłą petelnią przez łeb. Niech sobie każdy wierzy w co tam chcę, jeżeli przeszkadza Tobie to że wierzymy w to co nie widzimy to twój problem. Jakie to ostatnio fajne i na topie być ateistą, za miesiąc będziesz śpiewać inaczej jak się zmieni moda co nie?
LisekChytrusek napisał/a:
ja pierdole wy chyba naprawdę jesteście zjeabni. Widzę że moda na szydzenie z religii weszła w krew myślisz że jesteś przez to lepszy, chuj do najwierniejszych nie należę i do kościoła raczej nie czmycham. Ale kurwa daje sobie rękę upierdolić że tutaj wstawiasz takie obrazki a w niedziele napierdalasz do kościoła bo matka w przeciwnym razie by ci jebłą petelnią przez łeb. Niech sobie każdy wierzy w co tam chcę, jeżeli przeszkadza Tobie to że wierzymy w to co nie widzimy to twój problem. Jakie to ostatnio fajne i na topie być ateistą, za miesiąc będziesz śpiewać inaczej jak się zmieni moda co nie?
Człowieku wierny! Wstąpiłeś do do najczarniejszej z czarnych czeluści ludzkiego umysłu (w sensie przylazłeś na Sadistica). To miejsce zapomniane przez boga (tak tego twojego też) rządzi się swoimi psychodelicznymi prawami. Więc skończ waść pierdolić smuty bo tu jest Związek Sadystycznych Republik Rozrywkowych! Więc generalnie jak tak bardzo Ci przeszkadza naskakiwanie na "religię wzajemnego miłosierdzia" to w tył zwrot i świńskim truchtem na rekolekcje!
pewnie pasje oglądał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów