18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ojciec mówi do córki: "Wyślę cię do Ameryki"
Córka wdzięczna ojcu. Płacze ze szczęścia. Jej łzy posoliły zimnioka.
Ojciec pomyślał jeszcze chwilę. "Jednak nie wyślę cię do Ameryki." Teraz zimniok jeszcze bardziej słony.
Zgłoś
ozzy 2013-06-04, 19:18 1
O co chodzi z tymi kawałami o Łotyszach ostatnio?
Zgłoś
Szakardan 2013-06-04, 20:44 162
Z jakimi kawałami ? Chyba Ci się coś przewidziało. Nie masz przypadkowo halucynacji z niedożywienia ?
Zgłoś
DomenicRS 2013-06-04, 21:03 3
Politbiuro podpuszcza.
Zgłoś
LxDead 2013-06-04, 21:08
o kurwaa!

Najpierw cię ignorują.
Potem śmieją się z ciebie.
Później z tobą walczą.
Później wygrywasz
Zgłoś
kamykpro 2013-06-04, 21:44 19
NIE JESTEM AGENTEM Z POLITBIURA
możecie spokojnie powiedzieć gdzie chowacie zimnioki !
Zgłoś
wściekły_koleś 2013-06-04, 21:44
Dowcip słony jak zimniok posolony łotewską łzą.
Zgłoś
mesiash 2013-06-04, 21:47 3
Na szczęście nie było zimnioka. Tylko niedożywienie i śmierć.
Zgłoś
bob26 2013-06-04, 21:48
Ze 4 razy sprawdzałem czy to nie Bongman... Czyżby krewni?

Wolność słowa... Taki chuj
Zgłoś
smood 2013-06-04, 21:59 1
kurwa, jebaj się z jednym kawałem, chcę co najmniej takich 10, wtedy dostaniesz zimne, zdrowe piwko
Zgłoś
djbaobab 2013-06-04, 22:01 1
Fake, na Łotwie nie ma zimnioka
Zgłoś
numlockr 2013-06-04, 22:05
Kurwa co wam odjebało? Jakaś moda na te w chuj nie śmieszne wpisy i pseudo-kawały nastała? W jaki temat nie wejdę to wszędzie to gówno. Banda gimbusów pozakładała konta na Sadolu i bawią się teraz ze sobą w przekomarzania tymi beznadziejnymi tekstami.

Ileż można? Wystarczył jeden, pierwszy temat z tym syfem.
Zgłoś
ocwpzw 2013-06-04, 22:09 20
Tylko jeden dowcip? To na pewno prowokacja tajnej policji z politbiura!

Tak naprawdę nie ma prowokacji. Jest tylko halucynacja i śmierć z niedożywienia. Dla nas trud skończony.
Zgłoś
!Timon 2013-06-04, 22:12 7
numlockr zjedz zimnioka bo strasznie gwiazdorzysz.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
krzyhhh 2013-06-04, 22:18 23
Cytat:

Kurwa co wam odjebało? Jakaś moda na te w chuj nie śmieszne wpisy i pseudo-kawały nastała? W jaki temat nie wejdę to wszędzie to gówno. Banda gimbusów pozakładała konta na Sadolu i bawią się teraz ze sobą w przekomarzania tymi beznadziejnymi tekstami.

Ileż można? Wystarczył jeden, pierwszy temat z tym syfem.

numlockr,
jebie mnie to że tobie się to nie podoba. pamiętaj że zawsze możesz scrollować i oszczedzić sobie bezsensownego spinania dupska.

aacha, zapomniałbym, pierdol się
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów