Teraz, gdy w europie dosyć głośno się dzieje o islamizacji, a na sadisticu wiemy jakie mamy poglądy na temat brudasów...... Natrafiłem się na taki, miły, patriotyczny rysunek, który dosyć fajnie obrazuje nasz stosunek do ciapatych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dawać więcej takich obrazków
Mam kurwa pytanie, bo jestem nowy - jak dawać cytaty?
Dla mnie coś takiego jest bardziej adekwatne
jedną stronę wspiera NATO i amerykańce a drugą ruscy i chinole. jak pierdolnie to nie będzie gdzie spierdalać
Powiadasz, że orzełek?, ja bym dał symbol Polski walczącej
Sin_69, przecież są wycieczki na Marsa
Sin_69, przecież są wycieczki na Marsa
Co to jest? Anivia?
CYPRIAN napisał/a:
jak będzie 3 wojna światowa to zobaczysz tylko piękny błysk i nie wyobrażalnych rozmiarów grzyb,nie uciekaj tylko patrz bo to ostatnia żecz którą w życiu zobaczysz
dobże
Często ludzie piszą, że chuj, że piszemy źle o muslimach, skoro siedzimy w domu i nic z tym nie robimy. Otóż nie zgodzę się z tym - opór jakikolwiek by nie był zawsze przynosi skutki, a trzymanie ludności w takiej "gorącej fazie" jest dobre z tego powodu, że jeśli jakiś ciapaty coś przeskrobie, to od razu zaczyna się zryw patriotyczny. Mickiewicz i spółka też tylko pisali sobie książki i nic poza tym, a dziś mówimy, że walczyli za wolność.
PS: cytat Einsteina to: "Nie wiem jak będziemy walczyć w III wojnie światowej, ale IV będzie na kije i kamienie".
PS: cytat Einsteina to: "Nie wiem jak będziemy walczyć w III wojnie światowej, ale IV będzie na kije i kamienie".
@up I kutasa.
A sam motyw z orłem stary, w muzeum Powstania Warszawskiego na wystawionym tam samolocie jest nawet orzeł łapiący w szpony swastykę.
A sam motyw z orłem stary, w muzeum Powstania Warszawskiego na wystawionym tam samolocie jest nawet orzeł łapiący w szpony swastykę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów