Teraz, gdy w europie dosyć głośno się dzieje o islamizacji, a na sadisticu wiemy jakie mamy poglądy na temat brudasów...... Natrafiłem się na taki, miły, patriotyczny rysunek, który dosyć fajnie obrazuje nasz stosunek do ciapatych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
spoko, a nie myślałeś żeby z tym koszulek robić, a najlepiej takich gdzie orzeł rozrywałby ten pedalski islamski znaczek? To by się sprzedało, zresztą kurwa, pierwszy bym kupił
hyhy tacy z was wielcy wrogowie ciapatych i czarnych, ale zza monitora .
Ja do nich nic nie mam o ile dostosują sie do zasad panujacych w europie. poza tym jestescie tacy w tej polszy biedni, gdzie sie nie spojrzy to jakis ciemnoskory. wkurwia mnie juz ta nagonka na nich. nie lubicie to nie lubicie. na chuj drazyc temat?
Ja do nich nic nie mam o ile dostosują sie do zasad panujacych w europie. poza tym jestescie tacy w tej polszy biedni, gdzie sie nie spojrzy to jakis ciemnoskory. wkurwia mnie juz ta nagonka na nich. nie lubicie to nie lubicie. na chuj drazyc temat?
Haha Boże tylko że Polska nawet nie zdąży mieć problemów ze szmatogłowymi. Wcześniej wykończy nas postkomuna i żydzi. Zresztą muslimy zagrają niedługo taką rolę jak pejsy przed II WŚ. Będzie fala nienawiści, ktoś jebnięty dojdzie do władzy i proszę wojna gotowa, i jak zwykle zarobią banki, przemysł zbrojeniowy, farmaceutyczny itp. Co nie znaczy że nie trzeba ich wypierdolić z Europy, dać ultimatum albo zaczynają pracować, ograniczają wyznawanie swojej religii a jak nie pasuje to deportacja.
Niech ktoś ogarnie ten projekt, drukować i napierdalać gdzie się da, żeby ciapaki zobaczyły
a chuj ciapatych obchodzi zdanie polski na ich temat, za 20 lat polaków będzie o jakieś 5mln mniej a ciapatych o 1000% wiecej
ktbffh napisał/a:
Jedna prośba, doróbcie orłu koronę.
masz i trochę przerobiłem mam nadzieję, że się podoba
Kurwa...szukałem zajebistego motywu Orła na tatuaż i chyba właśnie kurwancka znalazłem Szkoda że Hamerykancji...trza będzie przerobić troszke
Poziom rozmów na sadisticu spada :|
Teraz każdy stara się być na siłę śmieszny i za piwo napisze albo wstawi nawet najbardziej żałosny obrazek...
Teraz każdy stara się być na siłę śmieszny i za piwo napisze albo wstawi nawet najbardziej żałosny obrazek...
Gnoje uczcie się, że rozpierdoliliśmy turków (celowo z małej litery dla szmulców którzy myślą, że znają ortografię i interpunkcję)pod Wiedniem, więc kurwa ja was proszę, bez takich komentarzy, no chyba, że wam lobby gejowskie na psychę padło, to się brandzlujcie z muslimami, ale Ja tak łatwo skóry nie oddam "Jeszcze POLSKA nie zgineła póki My żyjemy !!!!" STOP MUSLIMS IN EUROPA !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów