Teraz, gdy w europie dosyć głośno się dzieje o islamizacji, a na sadisticu wiemy jakie mamy poglądy na temat brudasów...... Natrafiłem się na taki, miły, patriotyczny rysunek, który dosyć fajnie obrazuje nasz stosunek do ciapatych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
toz to kurwa od dzisiaj jest moja nowa flaga! Wczoraj ogladalem filmiki z husaria...ja pierdole ale kiedys to melismy jaja. Ja nie wiem jak oni te jajca chowali pod ta zbroje, no kurwa jestescie w 600 i napierdalacie na ludzi ktorych jest 3000?! (jedna z bitew jesli dobrze pamietam). Wyobrazcie to sobie, sedzisz na koniu a kilometr dalej stoi taka cala banda, przeciez to mozna sie osrac. Chcialbym zoabczyc taka prawdziwa wojne kurwa na miecze itp. a nie kurwa za sciany pif paf i huj. Dobra mam szacunek teraz do armii i sa naprawde dzielni(sam nie wiem czy bym dal rade napierdalac z karabinu...no chyba ze w ciapatego )ale poprostu porownuje kiedys a dzis. Tak sobie myslac III wojna swiatowa bedzie nuklearna, roboty, drony itd itd. ale jak to mowil Einstein....4 będzie na kije i kamienie
NieWiemZeWiem napisał/a:
ja pierdole ale kiedys to melismy jaja.
Noo, a teraz gimbaza walczy komentarzami na youtube
Panowie i Panie
do kurwy nędzy, to jest >>> SYMBOL TURCJI <<<, który wcale nie reprezentuje poglądów radykalnego islamu.
Zamiast półksiężyca i gwiazdy wklejcie meczet, będzie prawidłowo.
do kurwy nędzy, to jest >>> SYMBOL TURCJI <<<, który wcale nie reprezentuje poglądów radykalnego islamu.
Zamiast półksiężyca i gwiazdy wklejcie meczet, będzie prawidłowo.
jak będzie 3 wojna światowa to zobaczysz tylko piękny błysk i nie wyobrażalnych rozmiarów grzyb,nie uciekaj tylko patrz bo to ostatnia żecz którą w życiu zobaczysz
ZAJEBISTY ORZEŁ! Szkoda, że w kolorze.
Wygraliśmy z Turkami to wygramy z Muslimami historia lubi się powtarzać a Polska to nie byle jaka historia.
CYPRIAN napisał/a:
jak będzie 3 wojna światowa to zobaczysz tylko piękny błysk i nie wyobrażalnych rozmiarów grzyb,nie uciekaj tylko patrz bo to ostatnia żecz którą w życiu zobaczysz
Tu się jebnij. Jedyne osoby które przeżyły wybuch bomby atomowej, zdaje się w hiroshimie opisywały to jako światło jaśniejsze niż słońce. Wybuch nuklearny daje tyle światła, że wypala Ci gałki oczne od środka.
Orzeł by tego gówna nie tknął
Tylko ja widzę, że to typowy murykański eagle?
Nie nasz Biały Orzeł, symbol Polski?
Nie nasz Biały Orzeł, symbol Polski?
avalanch
Wygraliśmy z Turkami to wygramy z Muslimami historia lubi się powtarzać a Polska to nie byle jaka historia.
Turki to też ciapate
Turki to też ciapate
Chociaż ta jedna sprawa potrafi zjednoczyć Polaków, ale paradoks-potrzebujemy ciapatych zeby sie zjednoczyć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów