Mają rozmach skurwesyny.
Mają rozmach skurwesyny.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Korzystając z europejskich tradycji, imigranci próbują bawić się w sposób zdradzający jak bardzo takie hałasy nie robią na nich wrażenia. Być może wybuchy na taką skalę przypominają im rodzinne strony od których uciekli. Tak czy owak myślę że doprowadzi to do całkowitego zakazu dystrybucji fajerwerków w Niemczech. Może nawet byłoby to nie głupie. Nie ma przy tym żadnych przeciwwskazań żeby projektować i sprzedawać wyłącznie ciche fajerwerki co mogłoby zadowolić zarówno tradycjonalistów jaki zabezpieczyć przed tym pojebami.
Ty się kurwa o to nie martw, zaraz świeża partia inżynierów z państw islamskich dumnie wstąpi do kalifatów Niemieckich. Oni bedą robić fajerwerki manufaktury pakistańskiej pod efekt IED. I fajerwerki będą trzaskać nie tylko w sylwestra.
Albo twórz mniej złożone zdania, ewentualnie dziel na akapity, bo ten strumień świadomości jest niestrawny dla oka.
Ty się kurwa o to nie martw, zaraz świeża partia inżynierów z państw islamskich dumnie wstąpi do kalifatów Niemieckich. Oni bedą robić fajerwerki manufaktury pakistańskiej pod efekt IED. I fajerwerki będą trzaskać nie tylko w sylwestra.
"Już zaraz, już za chwileczkę."
~Jakiś chłopek roztropek, 2014r
"Już zaraz, już za chwileczkę."
~Jakiś chłopek roztropek, 2014r
Stary nie wiem czy wam pokazali wam newsy na Podlasiu w naziemnej, ale w pakistanie jest wojna, a jak myślisz gdzie ci ludzie spierdolą przed nią , podpowiem ci, do krajów które ich zaakceptują, między innymi Niemcy są na tej liście. Z resztą jak byś sie interesował to byś wiedział że w Niemczech takie numery od habibich to jest normalka
Eee gdzie tam jest jebnięcie jakiś arab petardy odpalił i tyle
Znaczy-rozrywkowy gość.
Kiedyś każdy cieszył gębę na fajerwerki, teraz stado lewarów będzie cię od chujów wyzywać jak sobie achtungiem rzucisz czy rakietkę odpalisz.
A spierdalać z tymi psami.
Ciekawe czy to była faktycznie petarda/fajerwerk kupiony w sklepie, czy jakaś samoróbka..
Toz oni normalnie z butli LPG wala
Samoróbka bo ani to Anfo ani gotowane. Przesypka z rozbieranych śmieci i po ogniu widać że z pojemnikiem gazu. Amatorszczyzna.
Raczej szelki 4 albo 6 cali
Stary nie wiem czy wam pokazali wam newsy na Podlasiu w naziemnej, ale w pakistanie jest wojna, a jak myślisz gdzie ci ludzie spierdolą przed nią , podpowiem ci, do krajów które ich zaakceptują, między innymi Niemcy są na tej liście. Z resztą jak byś sie interesował to byś wiedział że w Niemczech takie numery od habibich to jest normalka
Kurwa, to w 10 lat niezły postęp zrobili, a do tego czasu mieli zajmować lotniska i ściągać tu całe samoloty uzbrojonych islamistów. No cóż, za 10 lat tu wrócę i pewnie dalej będziemy oglądać jakieś petardy na ulicach xD Jak widać wiara u Ciebie silniejsza niż w pustynnego dziadka w chmurce na Podlasiu.
[ Dodano 2025-01-03, 06:35 ]
Pieknie pierdulnęło u nas obrońcy zwierząt by się obsrali na miękko.
Kiedyś każdy cieszył gębę na fajerwerki, teraz stado lewarów będzie cię od chujów wyzywać jak sobie achtungiem rzucisz czy rakietkę odpalisz.
A spierdalać z tymi psami.
Pompuj pinionżki w sakiewki skośnych, goju. Konsumuj wincyj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów