Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Tato, patrz jaki ładny piesek - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Siriuz 2025-01-02, 11:06 5
Importowane bydło robi burdel, ale to na nas nałożą zakazy i kontrole.... w końcu pewnie i tak o to właśnie chodziło od samego początku. No i jebać lewactwo - ścierwa, które już nie mogą wysiedzieć, żeby zacząć pałować ludzi na ulicach.
Zgłoś
Mister_Klex 2025-01-02, 14:18 1
Love_is_Love napisał/a:

Korzystając z europejskich tradycji, imigranci próbują bawić się w sposób zdradzający jak bardzo takie hałasy nie robią na nich wrażenia. Być może wybuchy na taką skalę przypominają im rodzinne strony od których uciekli. Tak czy owak myślę że doprowadzi to do całkowitego zakazu dystrybucji fajerwerków w Niemczech. Może nawet byłoby to nie głupie. Nie ma przy tym żadnych przeciwwskazań żeby projektować i sprzedawać wyłącznie ciche fajerwerki co mogłoby zadowolić zarówno tradycjonalistów jaki zabezpieczyć przed tym pojebami.

Ty się kurwa o to nie martw, zaraz świeża partia inżynierów z państw islamskich dumnie wstąpi do kalifatów Niemieckich. Oni bedą robić fajerwerki manufaktury pakistańskiej pod efekt IED. I fajerwerki będą trzaskać nie tylko w sylwestra.
Zgłoś
DuduPizdu 2025-01-02, 15:12
@mateuszsick: Przeczytałem (zmęczyłem raczej), przetworzyłem i zasadniczo masz rację. Ale do jasnej kurwy nędzy: stosuj interpunkcję!
Albo twórz mniej złożone zdania, ewentualnie dziel na akapity, bo ten strumień świadomości jest niestrawny dla oka.
Zgłoś
Virsitaris 2025-01-02, 16:28
Mister_Klex napisał/a:

Ty się kurwa o to nie martw, zaraz świeża partia inżynierów z państw islamskich dumnie wstąpi do kalifatów Niemieckich. Oni bedą robić fajerwerki manufaktury pakistańskiej pod efekt IED. I fajerwerki będą trzaskać nie tylko w sylwestra.

"Już zaraz, już za chwileczkę."
~Jakiś chłopek roztropek, 2014r
Zgłoś
Mister_Klex 2025-01-02, 17:33
Virsitaris napisał/a:

"Już zaraz, już za chwileczkę."
~Jakiś chłopek roztropek, 2014r

Stary nie wiem czy wam pokazali wam newsy na Podlasiu w naziemnej, ale w pakistanie jest wojna, a jak myślisz gdzie ci ludzie spierdolą przed nią , podpowiem ci, do krajów które ich zaakceptują, między innymi Niemcy są na tej liście. Z resztą jak byś sie interesował to byś wiedział że w Niemczech takie numery od habibich to jest normalka
Zgłoś
Trolik1 2025-01-02, 18:10
Tomix93 napisał/a:

Eee gdzie tam jest jebnięcie jakiś arab petardy odpalił i tyle

Znaczy-rozrywkowy gość.
Zgłoś
Czarnypqnx33 2025-01-02, 18:12
Oni tam nie strzelają fajerwerkami tylko c4 podkładają
Zgłoś
Kalina1989 2025-01-02, 18:37
Warszajwa aj waj tak będzie wyglądać za jakiś czas
Zgłoś
biegu86 2025-01-02, 19:56
Pieknie pierdulnęło u nas obrońcy zwierząt by się obsrali na miękko.
Kiedyś każdy cieszył gębę na fajerwerki, teraz stado lewarów będzie cię od chujów wyzywać jak sobie achtungiem rzucisz czy rakietkę odpalisz.
A spierdalać z tymi psami.
Zgłoś
RodrigoCortez 2025-01-02, 20:14
krokodyl_Hans napisał/a:

Tam to kotki i pieski miały przejebane

i kozy
Zgłoś
MielonyKotletSchabowy 2025-01-02, 20:35
KrwawyEric napisał/a:

Ciekawe czy to była faktycznie petarda/fajerwerk kupiony w sklepie, czy jakaś samoróbka..

Toz oni normalnie z butli LPG wala
Zgłoś
Traba 2025-01-02, 21:16
Całe. Pudełko

Zgłoś
BarmanInternetu 2025-01-02, 22:39
FulTun napisał/a:

Samoróbka bo ani to Anfo ani gotowane. Przesypka z rozbieranych śmieci i po ogniu widać że z pojemnikiem gazu. Amatorszczyzna.

Raczej szelki 4 albo 6 cali
Zgłoś
Virsitaris 2025-01-03, 6:34
Mister_Klex napisał/a:

Stary nie wiem czy wam pokazali wam newsy na Podlasiu w naziemnej, ale w pakistanie jest wojna, a jak myślisz gdzie ci ludzie spierdolą przed nią , podpowiem ci, do krajów które ich zaakceptują, między innymi Niemcy są na tej liście. Z resztą jak byś sie interesował to byś wiedział że w Niemczech takie numery od habibich to jest normalka

Kurwa, to w 10 lat niezły postęp zrobili, a do tego czasu mieli zajmować lotniska i ściągać tu całe samoloty uzbrojonych islamistów. No cóż, za 10 lat tu wrócę i pewnie dalej będziemy oglądać jakieś petardy na ulicach xD Jak widać wiara u Ciebie silniejsza niż w pustynnego dziadka w chmurce na Podlasiu.

[ Dodano 2025-01-03, 06:35 ]
biegu86 napisał/a:

Pieknie pierdulnęło u nas obrońcy zwierząt by się obsrali na miękko.
Kiedyś każdy cieszył gębę na fajerwerki, teraz stado lewarów będzie cię od chujów wyzywać jak sobie achtungiem rzucisz czy rakietkę odpalisz.
A spierdalać z tymi psami.

Pompuj pinionżki w sakiewki skośnych, goju. Konsumuj wincyj.
Zgłoś
biegu86 2025-01-03, 8:39
Virsitaris napisał/a:

Pompuj pinionżki w sakiewki skośnych, goju. Konsumuj wincyj.

Ty mi tam żydzie kasy w portfelu nie licz. Chuja o mnie wiesz a pierdolisz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem