Mają rozmach skurwesyny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Tato, patrz jaki ładny piesek
- teraz popularne
Mają rozmach skurwesyny.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Virsitaris napisał/a:
Kurwa, to w 10 lat niezły postęp zrobili, a do tego czasu mieli zajmować lotniska i ściągać tu całe samoloty uzbrojonych islamistów. No cóż, za 10 lat tu wrócę i pewnie dalej będziemy oglądać jakieś petardy na ulicach xD Jak widać wiara u Ciebie silniejsza niż w pustynnego dziadka w chmurce na Podlasiu.
Pompuj pinionżki w sakiewki skośnych, goju. Konsumuj wincyj.
Jaka wiara? Jakie lotniska? kto ci takich głupot naopowiadał ?Zapomniałeś chyba że nie dawno ciapaty wparował z kosą na tego sortu wydarzenie i parę osób se pozabijał, oni nie potrzebują kałachów żeby zrobić chaos, wystarczą im rzeczy które można kupić normalnie w sklepie. Uwierz mi stary jak by to tobie pan habibi odjebał matke/córke/brata czy kogoś ci bliskiego będącego ofiarą takiego zamachu, to byś bardzo szybko zmienił podejście do tych ataków.
Bardzo kurwa dobrze,przecież ten naród bardzo lubi bomby,strzały itp. kurwa nie bez powodu sobie zgotowali taki los,potem z nich mydło będą robić abażury z ludzkiej skóry,może nawet tych gównoskórych skoncentrują xdd,kto wie?ja tylko nie wiem czemu świat się dziwi tej sytuacji,dla kontrastu - Polska ot taki sobie kraj jest,był i będzie chodnikiem wojennym pomiędzy wschodem i zachodem a My co?.. w pizdu trzymamy fason bo jako naród kiedy mamy możliwość wpływu na rzeczywistość to nie wsytawiamy dup naszych córek do ruchania tym skurwiałym brudasom,tylko wyrażamy sprzeciw i pokazujemy już z daleka im sznur na szyji ,już widzę jak w Polsce coś takiego by się wydarzyło ... np. w okolicach wsi poranek pachniał by krwią tych zwierząt.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów