Mają rozmach skurwesyny.
Mają rozmach skurwesyny.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe czy to była faktycznie petarda/fajerwerk kupiony w sklepie, czy jakaś samoróbka..
Samoróbka bo ani to Anfo ani gotowane. Przesypka z rozbieranych śmieci i po ogniu widać że z pojemnikiem gazu. Amatorszczyzna.
16 strzałów. ostatni strzał... największy... wyjebało rakietke w bok... kontem oka zobaczyłem czerwony punkcić mknący przez plac.. kilka metrów obok mnie... obok 3 łebków... który przeleciał jakieś kilka metrów odemnie i zakończył lot kilka metrów od dzieciaków. Jebło i po sprawie... jebło... po co drążyć temat XD... Nie no był strach
Nie ma się co śmiać... wczoraj byłem świadkiem na dworzu... jakieś 40 m odemnie... jak jebło od gościa jakieś 8 m (kiedy odpalił lont i odchodził). Całą baterię wyjebało na ziemi... coś nie zadziałało... jebło jak bomba TZAR i na boki po nim i po ludziach wyjebało jeszcze te małe rakietki... one zaczęły wybuchać... chyba nikomu nic się nie stało. A najlepsze to było za jakieś 5 min... jak odpaliłem swoją "kozacką" baterije z Lidla... za 29.99...
16 strzałów. ostatni strzał... największy... wyjebało rakietke w bok... kontem oka zobaczyłem czerwony punkcić mknący przez plac.. kilka metrów obok mnie... obok 3 łebków... który przeleciał jakieś kilka metrów odemnie i zakończył lot kilka metrów od dzieciaków. Jebło i po sprawie... jebło... po co drążyć temat XD... Nie no był strach
Nr konta masz w oku?😳Jakim cudem to robisz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów