Teraz mu się wszystko zgina beż użycia stawów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Teraz mu się wszystko zgina beż użycia stawów.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba go swędziało ale ekspertem nie jestem!!
Komentator pierwsza klasa, hype na najwyższym poziomie! Elegancko przekazane emocje :p
Nie wiem czemu dla mnie jedna z lepszych rzeczy do oglądania non stop od tygodnia, jak go musialo tam pięknie połamać .
Achhh ten piękny dźwięk napierdalania pustego łba o metalowy słupek
Nie powinni mu najpierw założyć kołnierz ortopedyczny zanim go podnieśli? W UE musieliby przejść odpowiednie kursy to by wiedzieli takie podstawy.
Piękne bączki. Brawo pan Byk
Zgodnie z najnowszą modą, byk powinien być natychmiast objęty pomocą psychologa, po tych traumatycznych przejściach.
Natomiast ten zwyrodnialec, który przyczynił się do tych przejść powinien resztę swojego życia spędzić w kamieniołomach.
Natomiast cała rodzina zwyrodnialca na trzy pokolenia wstecz i do przodu powinna bykowi płacić alimenty za tą traumę jaką przeżył.
Natomiast ten zwyrodnialec, który przyczynił się do tych przejść powinien resztę swojego życia spędzić w kamieniołomach.
Natomiast cała rodzina zwyrodnialca na trzy pokolenia wstecz i do przodu powinna bykowi płacić alimenty za tą traumę jaką przeżył.
Tak się zastanawiam, czy to specjalnie zawsze na rodeo są takie osoby, które mają po 50kg wagi i potem byk rzuca nimi jak gównem, czy po prostu ci ciężcy tak nie kończą i nie ma czego nagrywać? Jest jakiś udokumentowany przypadek, jak taką przygodę ma jakiś grubas 140kg, czy to już by było męczenie byka?
Ale pięknie. Trzeba mieć nadzieję, że chuj cierpiał jak te zwierzęta, które katują.
Psilocke napisał/a:
Zgodnie z najnowszą modą, byk powinien być natychmiast objęty pomocą psychologa, po tych traumatycznych przejściach.
toś zabłysnął....
TranzystorWyklęty napisał/a:
Ale pięknie. Trzeba mieć nadzieję, że chuj cierpiał jak te zwierzęta, które katują.
chuj już nic nie czuł po pierwszym dzwonie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów