📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
google.com/maps/@52.629052,19.785065,3a,75y,320.32h,84.33t/data=!3m6!1e1!3m4!1sHbvVkx2No0ksnfzUYrpWWA!2e0!7i16384!8i8192
Ja wiem, prawko zabierać wszystkim kto choćby się w need for speed ścigał.
Przyjrzyjcie się drodze w tym miejscu. Ona jest źle oznakowana. Tam jest wzniesienie i jest przerywana przy podjeździe. Z pozycji kierowcy te samochody wyrosły mu 10 metrów przed maską. Nie ma gdzie uciekać, bo drzewa i rowy. Sedna problemu szukałbym u zarządcy dróg. Kierowca ciężarówki widział, kierowca Peugeocika nie widziała a znaki pokazywały prostą równą drogę.
Przyjrzyjcie się drodze w tym miejscu. Ona jest źle oznakowana. Tam jest wzniesienie i jest przerywana przy podjeździe. Z pozycji kierowcy te samochody wyrosły mu 10 metrów przed maską. Nie ma gdzie uciekać, bo drzewa i rowy. Sedna problemu szukałbym u zarządcy dróg. Kierowca ciężarówki widział, kierowca Peugeocika nie widziała a znaki pokazywały prostą równą drogę.
jubbaday napisał/a:
@52.629052,19.785065,3a,75y,320.32h,84.33t/data=!3m6!1e1!3m4!1sHbvVkx2No0ksnfzUYrpWWA!2e0!7i16384!8i8192
Nie. Nie ma tam wzniesienia. Przetrzyj monitor czy komórkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów