📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Takiemu chujowi co tak wyprzedza dożywotnio powinni zabierać prawko.
Szkoda ze tablice zamazane. Ale koło odpadło to przynajmniej nie spierdolił daleko.
dennissliwa napisał/a:
Takiego skurwysyna to się powinno na miejscu rozstrzelać.
dennissliwa napisał/a:
e tam prawko zabrać, to pewnie jakiś idiota, więc bez prawka też będzie jeździł. Jedyna skuteczna metoda to upierdolić nogi.
Prawdopodobnie WPI 8368G
Patrzcie dzieci: Kierowca jechał zachowując bezpieczną odległość i w trakcie wypadku zdążył zareagować, a w efekcie nic mu się nie stało!
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Mgmacius napisał/a:
Takiego skurwysyna to się powinno na miejscu rozstrzelać.
I na kompost zutylizować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów