📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Kurwa znowu jakaś sraka na sadolu
Zacny kloc jak na takiego kolczastego malucha...
Powoli sadistic.pl staje się gowno-portalem. Na hardzie całe story o gownie we wszystkich możliwych konfiguracjach a tu jeszcze typ srajacego jeża wpierdolil?
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
0_rafiks_0 napisał/a:
Powoli sadistic.pl staje się gowno-portalem. Na hardzie całe story o gownie we wszystkich możliwych konfiguracjach a tu jeszcze typ srajacego jeża wpierdolil?
Ale jakiego jeża
Toc to jeż albinos z Afryki przystosowany do trzymania w domu
Swoją drogą ciekawe czy też tak w nocy tupie jak te nasze europejskie??
Dział fekalia .Źle oznaczyłeś padalczyku jeden
I will wear you like a condom.
0_rafiks_0 napisał/a:
Powoli sadistic.pl staje się gowno-portalem....
zbynekmaslanka napisał/a:
Niech administrator wezmie i cos zrobi z tym ...
Admin z tym nic już nie zrobi... dostałem straszne wieści... chciał coś zrobić i zrobił tak...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów