Czyli jak rozłożyć i złożyć "jepa" jak lego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Rudy tylko w armii może mieć kolegów
Ciekawe czy chociaż wygrali zestaw kluczy do kół.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
hailstorm napisał/a:
Jeden wielki buttshit, który może łyknąć tylko obywatel USA
Widać odrazu, że ściema, choćby po tym, że chłodnica nie była połaczona wężami z silnikiem i po odłączeniu nie wyciekł płyn. Ale ważne, że amerykanie wierzą w swoje super wynalazki...
fejk.
wyraźnie widać że jeden z nich to rudy...rudzi nie mają kolegów....fejk jak chu.
wyraźnie widać że jeden z nich to rudy...rudzi nie mają kolegów....fejk jak chu.
nooo bez płynu w chłodnicy ani foteli to nie zajadą daleko. Ciekawe czy światła działają
Na potrzeby pokazu, jeep został troszkę "uproszczony", ale ogólnie tak to działa. To ma być proste i niezawodne. Aktualnie większość produkowanych czołgów, składa się z modułów, które można szybko wymienić, rozkłada się je jak puzzle.
Zero połączeń elektrycznych, zero płynu i oleju.
Ale co jak co i tak szybko się go rozkłada. Stara dobra prosta konstrukcja, nie to co dzisiejsze auta prawie, że są stapiane w jeden element. A jak chcesz coś wymienić to musisz 5 rzeczy innych jeszcze wymienić, jeśli się w ogóle da.
Dobre auto to takie, które możesz bez problemu rozłożyć i naprawić w garażu za pomocą jednego klucza.
Takie pojazdy to bez problemu przeżyją nowe auta z salonów.
Ale co jak co i tak szybko się go rozkłada. Stara dobra prosta konstrukcja, nie to co dzisiejsze auta prawie, że są stapiane w jeden element. A jak chcesz coś wymienić to musisz 5 rzeczy innych jeszcze wymienić, jeśli się w ogóle da.
Dobre auto to takie, które możesz bez problemu rozłożyć i naprawić w garażu za pomocą jednego klucza.
Takie pojazdy to bez problemu przeżyją nowe auta z salonów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów