Jak można zinterpretować to wykonanie?
Najlepiej oglądać pod wpływem środków odurzających
Przypominam ,że jest rok 69 - Wojna wietnamska.
'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'napisze to co kazdy tak naprawde mysli, ale boi sie napisac : kurwa jaki syf ! zachwycacie sie bambusem, ktorego pradziadek zostal sprzedany za paczke fajek jako niewolnik a dziadek tyral u bialasa na chalupie ... ten hymn grany na gitarze w wykonaniu czarnucha brzmi tak naprawde hujowo
sadze, ze to ty powinienes odpowiedziec na to pytanie, ja nie mam zielonego pojecia ...Skoro według Ciebie ten "bambus to syf" to dlaczego Jimi jest uznany za jednego z najlepszych gitarzystów na świecie?
nie bedziesz mi rozkazywal !, a tak na serio kazde ponowne odtworzenie tego filmiku wywoluje u mnie reakcje wymiotna
Włącz mózg i posłuchaj jeszcze raz
sam jestes burasem, brudasie a dildo odstaw tam skad je wziales, do pokoju taty to ze z tatem lubicie takie zabawki nie oznacza ze kazdy bedzie sie nimi z wami bawil, gimbusieZa Jimiego zawsze piwo, a dla debila JedzMojLagier wielkie elektryczne dildo w dupę. Jedz moje , burasie.
chujowe wykonanie, ale niech będzie ono metaforą tego, jak czarni i kolorowi niszczą USA, co podoba się tylko lewactwu, tak jak to nagranie sadisticowej bandzie znafcuff muzyki.