Apel Janusza Korwin-Mikke
partiawip.pl/sztab/
partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf
Drukujcie, zbierajcie, wysyłajcie!
Jakby był taki zajebisty to by już dawno został wybrany. Ale nie, jednak coś jest nie tak. Pojawią się głosy że wybory manipulowane, że spisek masońsko-żydowski, że media kłamia/milczą/ciągną lachona władzy i tym podobne pierdoły.
Nie, prawda jest inna. To taki pajac medialny. Nie garnie się do rządzenia bo nie ma na to pomysłu i jaj. Wszelkie jego recepty na uzdrowienie bolączek Polski opierają się na kontrze tego co już się pojawi. Nigdy nie widziałem JKM który mówiłby o czymś, czego nikt aktualnie nie porusza.
Pojawić się, przygryźć, dogryźć i zniknąć ciesząc się "ależ mu dojebałem". On z tego ma przyjemność i nic więcej do życia mu nie potrzeba. Strona jego partii to jakiś śmiech na sali. Żadnych konkretów, programu politycznego. Na co kurwa mam głosować? Rozumiem że reszta partii sypie kiełbasą wyborczą, ale kto do chuja zagłosuje na pierdolenie "jesteśmy tacy a tacy mądrzy prawi i w ogóle a jak dojdziemy do władzy to się zobaczy"???
A dlaczego tak sądzę ? Moja matka zawsze głosuje na JKM i jak po wyborach są wywieszane listy ile głosów oddano na kogo to okazuje się że na JKM nikt nie głosował w naszej komisji a sam widziałem jak skreślała na niego.