Apel Janusza Korwin-Mikke
partiawip.pl/sztab/
partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf
Drukujcie, zbierajcie, wysyłajcie!
@Kashero007
Pytanie tylko, czy naprawdę Korwin chce coś zmienić, czy tylko wkręca bajeczkę społeczeństwu łaknącemu kontrowersji, buntu, odmiany. Korwin chce się po prostu dostać do koryta i czerpać z niego jak najwięcej. Ot co.
Jacy wy lewacy jestescie kurwa tepi.
Skąd wiesz jakie mam poglądy? Nie znasz mnie, zamknij mordę i nie bulgotaj. Bałbym się o Polskę, w której rządziłby Korwin i jemu podobni ludzie.
na Korwina moga tylko popsioczyc, bo ma sluszne poglady, ale nie potrafia obalic zadnego z jego pomyslow, podac jakis argument.
@Libertinus
Zrobię ci na złość i nie umrę. To jest właśnie wolność, libertasie kutasie.
@up
100% kapitalizmu. Dorwać się do źródła bogactwa i ssać na potęgę.
Jeszcze raz napisye, czekam, az ty i redrus podwazycie rozumowanie JKM. Mam gopcorn, a fajnie sie posmiac z lewakow, ktorzy miekna jak musza cos poprzec argumentami.
Argument przeciwko Korwinowi został przedstawiony, ale oczywiście zignorowany. Argument: Dlaczego Korwin-kapitalista nie zainwestuje prawdziwej kasy, żeby wypromować swoją partię? Czyżby bał się konkurencji socjalistów?
@Radeghost
Przynajmniej Korwin chce coś zmienić a ślepe bydło i tak zagłosuje na tuska i jego kłamstwa, widocznie lubi być okradane na każdym kroku. Pojebańcu jeden to tyczy się też ciebie.
No proszę, pełnoletni wyborca Korwina. Jak ten czas szybko leci... Korwin jest sprawnym ideologiem, ale w żadnym wypadku nie materiałem na przywódcę. Rozgarnięci ludzie to wiedzą.