Od dawna zaglądam na sadistica lecz dopiero teraz byłem zmuszony założyć konto, jestem zdziwiony liczbą piw postawionych temu czemuś ze screena. Zawsze myślałem, że na sadisticu przeważa ilość ludzi inteligentnych. "Teorie" Korwina zazwyczaj wydają się mieć sens bo nierzadko pochodzą od podstawowych praw logiki np: święte dla mnie są słowa: "Jeśli państwo chce dać 100zł to musi zabrać 140 zł" bo ktoś musi te pieniądze najpierw zebrać do kasy państwa (urzędnik) inny musi je "dać" a po drodze 3 obierze premię za genialny i innowacyjny pomysł jakim było danie tobie owej stówy. Może niech lepiej państwo nie zabiera i nie marnuje pieniędzy? Czasem Korwin odbija za bardzo "w prawo", lecz wolę to niż lewo-którego Polska miała już okazję zakosztować. Pewien "dziennikarz" nazwał te teorie "korwinizmami z 0,5% poparcia". Lewactwo pluje jadem bo wielu ludzi jest tworami komunizmy. Komuna miała takich właśnie hodować ludzi którzy chcą żyć i żreć i na nieszczęście dla autora takich polaków było widocznie mało w XX wieku i wcześniej bo pisałby teraz swoje wypociny po Niemiecku. Co roku tysiące młodych ludzi wpada w machinę zagłady zwaną ZUS-em, służba zdrowia robi bokami, przyrost naturalny maleje-kraj idzie w złym kierunku o czym świadczą również MILIONY Polaków żyjących poza granicami, zamiast tego stare komuch podsuwają młodym Palikota dla którego priorytetem jest legalizacja babki i tzw. związków partnerskich coś tu jest zdecydowanie nie tak (nie przepycham tutaj Korwina jest dla mnie tylko politykiem, lecz wolę jego niż każdego innego polityka w obecnym parlamencie).
Ja chcę żyć w kraju w którym gospodarka działa sprawnie, patriotyzm jest powszechny i szanowany a politycy to nie wiecznie te same mordy wciskające ludziom ciemnotę z kartki którą czytają albo wykuli. Lewactwo pluje jadem i śmieje się, ale nie z takimi problemami radził sobie nasz kraj.
Tak więc drogi autorze: Żyj i żryj w pokoju, obchodź święta państwowe z różowym orzełkiem na klacie i ożeń się z mężczyzną. SAPERE AUDE