Apel Janusza Korwin-Mikke
partiawip.pl/sztab/
partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf
Drukujcie, zbierajcie, wysyłajcie!
Czy ktoś w ogóle zadał sobie tyle trudu, żeby posłuchać co mówi Palikot a nie tylko słuchać TVN'u? To jest pierdolona ignorancja uczepić się legalizacji marichuany i pedalstwa.. Posłuchajcie sobie jego wypowiedzi z obrad sejmu chociażby na youtubie. Chyba jako jedyny nie napierdala bez przerwy na drugiego jak to robi PO czy PiS. Ma jakąś wizję, ma własną, dużą firmę czyli na biznesie i jak to wszystko działa powinien się znać i gada z sensem a nie jak większość sejmu po znajomości i bez kompetencji do władania całym krajem. Nie do końca podoba mi się jego świta i co do ich kompetencji też mam wątpliwości ale ja temu człowiekowi dałbym szansę, bo czemu nie? Czy przez te wszystkie rządy POPiSu coś zmieniło się na lepsze? Miesięczne kolejki w służbie zdrowia, absurdalne prawo i administracja, gdzie urzędnik bez kompetencji decyduje o Tobie i Twoim otoczeniu? Wspaniałe reformy szkolnictwa i policji. Z chęcią zobaczyłbym co z tym burdelem zrobiłby Palikot.
Oj jak was strasznie muszą boleć te wasze obsrane katolickie dupska. Prawica to gówno. macie już qrwa dobrych parę lat tych swoich konserwatywnych rządów i jakoś wam coraz gorzej, więc o co chodzi? lewica ma minimalne poparcie i nic nie znaczy w rządzie, a was ciągle boli dupa!!!Macie qrwa swój rząd, to na huj do nas się dopierdalacie. Do swoich ministrów z bólem dupy pisać. Jakim trzeba być tępym młotem, żeby spinać dupę na sadolu oto, że w społeczeństwie jest za dużo lewaków! huj ci do tego stadionowy, nacjonalistyczny, bezmózgi podczłowieku. Się qrwa znalazł moralizator i bedzie tu występował z orędziem do narodu. A wsadź sobie w pizdę te swoje wypociny. Sram na ryj tobie i temu całemu korwinowi. Mówie stanowcze nie dla prawicowej, zacofanej biedoty umysłowej. Idź się nażryj polskiego bigosu albo kapusty z cebulą, to zwykle łagodzi ból dupy małych polaczków.
NO i srać na Charmera. Tyle treści właśnie niesie Twój komentarz. Utoń więc w morzu gówna.
Jesteś idiotą, poważnie.
Nie wiem jak Ciebie, ale mnie dupa nie boli. Nie jestem katolikiem, tylko ateistą, ale jak najbardziej popieram prawicę. Poglądy gospodarcze maja świetne, a i obyczajowym niczego nie brakuje, są zwyczajnie normalne.Oj jak was strasznie muszą boleć te wasze obsrane katolickie dupska.
Prawica to gówno. macie już qrwa dobrych parę lat tych swoich konserwatywnych rządów i jakoś wam coraz gorzej, więc o co chodzi?
huj ci do tego stadionowy, nacjonalistyczny, bezmózgi podczłowieku.
Albo napisz dlaczego tak uważasz albo wypierdalaj idioto bez argumentów, poważnie...