Apel Janusza Korwin-Mikke
partiawip.pl/sztab/
partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf
Drukujcie, zbierajcie, wysyłajcie!
@Sndm
Z 2 się zgadzam trochę popłynąłem, ale nie jestem zdenerwowany napisałem tylko to co myślę.
Jak widać 80% sadistica na kolanach przed Bogiem Korwinem, a pewnie żeby mogli to by mu obciągnęli, bo lemingom wystarczy hasełko "Jebać lewaków", a ciekawe ilu tych wyznawców czytało jego program albo co ciekawsze ilu z nich zna kogolwiek z jego partii? Pewnie większość debili myśli, że każdy będzie miał Korwina w swoim okręgu. No i czy któryś z Was zastanowił się jakie konsekwencje dla choćby Waszych dziadków miałyby zajebiste pomysły Waszego guru. Bo nawet jeśli młodzi sobie poradzą to emerytom by pozostało wpierdalać piach przegryzając trawą. Większość jego "postulatów" to brednie, które jakby zaczął wprowadzać to sami byście biegali zesrani po ulicach. Napierdala debilne populizmy a Wy się jaracie nawet przez moment nie zastanawiając jakie to bajki. Polsce nie trzeba lewaków, prawaków czy innego chujostwa. Trzeba tylko mądrych i uczciwych ludzi, tylko tyle i aż tyle.
Co to sie dzieje na sadisticu? Tematy negatywne o JKM trafiaja na glowma, a te pozytywne do zbiorczego. O co tutaj kurwa chodzi????
Zgadzam się, jednak Janusz powinien być co najmniej senatorem.
Chcesz trochę maści na ból dupy?
Eeee tam. Od razu Imperatorem Galaktyki.