18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
John Wall
o................9 • 2012-03-31, 20:49

tak wyglądała jego droga do NBA
Zgłoś
X................8 2012-03-31, 23:07
Coś pięknego.

Ps. Nie murzyn - akcje.
Zgłoś
bloodwar 2012-04-01, 7:06 4
Dobra muzyka, porządni ludzie, fajny sport - filmik mi się podoba!

Nie no kurwa, żartowałem - Murzyny, murzyńskie umcyk-umcyk i najbardziej pojebany "sport" na świecie - nie ma piwa!

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
T-Will 2012-04-01, 11:35 19
@Up
Koszykówka, szczególnie ta w wydaniu amerykańskim jest świetna. To, że jesteś beztalenciem, które piłki nie ptorafi kozłować, to nie znaczy że jest to beznadziejny sport. Siedź dalej przed kompem.
Zgłoś
Earth 2012-04-01, 11:36 11
No przynajmniej w koszu nie ma pizdeczek jak w piłce nożnej.
Zgłoś
Z................y 2012-04-01, 11:41 8
bloodwar napisał/a:

Nie no kurwa, żartowałem - Murzyny, murzyńskie umcyk-umcyk i najbardziej pojebany "sport" na świecie - nie ma piwa!

To, że jesteś ociężały ruchowo i umysłowo nie znaczy że dany sport jest "pojebany". Coś czuje, że zawistnych gimbusów jeszcze dzisiaj przybędzie.

Jak dla mnie Jan Ściana robi wrażenie, technika, szybkość, tak rodzą się gwiazdy NBA.
Zgłoś
kietong 2012-04-01, 11:46
Szkoda, że koszykówka to nie sport, tylko pedalska subkultura, przynajmniej w Polsce.
Zgłoś
andreez91 2012-04-01, 11:51 7
up@ pedalska subkultura to jest raczej twoja banda brudasów tarzających się przy pogo w błocie !
Zgłoś
VideCulFide 2012-04-01, 12:00 1
Każdy kto nie lubi koszykówki jest dla was zawistnym gimbusem i nieudacznikiem? Zanim poszedłem na studia trenowałem kilka sportów i w niektórych odnosiłem jakies tam sukcesy, do maturalnej klasy dzień w dzień miałem trening czegoś i jakoś koszykówki nienawidzę (choć kozłować umiem). Po prostu ten popierdolony sport kojarzy mi się tylko z czarnuchami ubranymi w ubrania o 10 rozmiarów za duże itd. Wysmarujcie sie pastą do butów będziecie grać lepiej. Sport i otoczka wokół niego - chujowe.
Zgłoś
rozkurw 2012-04-01, 12:14
piwo za beat a mużyd niech spierdala na szczaw.

My life,my rulez.
Zgłoś
xon123x 2012-04-01, 12:17
Gościu jest prze hujem chyba po pooglądaniu tego filmiki zacznę grac w kosza . . .
Zgłoś
DysiO10 2012-04-01, 12:26
No dobra... Ale co mnie to gówno obchodzi ?
Zgłoś
o................9 2012-04-01, 12:41 2
tzw napinacze internetowi w rzeczywistości są to płochliwe osobniki które nie potrafią odnaleźć się w realiach dnia codziennego , odnaleźli tutaj swoje miejsce i myślą że to jacy oni są zajebiści pisząc takie komentarze wprost proporcjonalne do ich poziomu IQ, Swoją głupotę nadrabiają sprawnym poruszaniem się po klawiszach klawiatury i wypisywaniem tego co znaleźli na róznych stronach
Zgłoś
Lipton92 2012-04-01, 15:56
A gdzie asysty? To w końcu PG.

A CI, którzy hejtują kosza to Ci, co na wfie nie potrafili pojąć czym są faule w koszykówce i nie potrafili pogodzić się z tym, że nie wolno bić po łapach. Lepiej oczywiście pograć w nogę, gdzie można zagrać ręką, wyeliminować tym Irlandię Że Wam się jeszcze ta żenada nie znudziła. Żeby oglądac sport w którym w XXI wieku nie ma powtórek i mafie bukmacheskie Was cisną co weekend i co drugi wtorek i środę. Naiwniaki...
Zgłoś
barte_ek 2012-04-01, 17:17 8
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów