Wychowałem się na tej kreskówce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Polskie realia pracy
czy mówił Ci już ktoś kiedyś, że mam piękne oczy?
Ale dość już o mnie.Porozmawiajmy o Tobie-podobam Ci się?
Mistrz!
Ale dość już o mnie.Porozmawiajmy o Tobie-podobam Ci się?
Mistrz!
Typowy sadol wychował się na tej kreskówce.
To też tłumaczy sukcesy w podrywie tutejszych
To też tłumaczy sukcesy w podrywie tutejszych
nie no fajna bajka, ale wchodze na sadola bo chce oglądać wypływające oczy, wypadki samochodowe i twarze szorujące po asfalcie, a jak jest do tego jakiś inteligentny humor to w ogóle miodzio. a tu prosze, johnny bravo, a jutro śmieszne pieski i kotki. QVO VADIS SADISTIC.
dziękuję!
dobranoc
dziękuję!
dobranoc
@up
to jak taki z ciebie nieustraszony sadol co wypływające oczy, wypadki samochodowe i twarze szorujące po asfalcie zagryza do śniadania to sam coś wrzuć z takiej tematyki
to jak taki z ciebie nieustraszony sadol co wypływające oczy, wypadki samochodowe i twarze szorujące po asfalcie zagryza do śniadania to sam coś wrzuć z takiej tematyki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów