📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
aaa tam chuja a nie najlepszy na swiecie.... Jeden z wielu napierdalaczy i tyle
Kto powiedział że najlepszy?
jużci kurwa najlepszy, nawet nie było co pokazać w te 3 minuty - kilka razy powtórzenie akcji - niewątpliwie dobrze napierdala (bez macania w parterze) co lubię ale jeszcze mu daleko do "najlepszy", jeszcze nie trafił na właściwych przeciwników do dobrej konfrontacji, to akurat jest norma, że tak się dobiera aby wynik był dobry. Ot i tyle, a walk to raptem kilka.
Miki6830 na jakiej podstawie twierdzisz ze najlepszy?
A jak to w końcu było z tą kontuzja? BO Dana White cos mowil ze to zdjecie, z poprzedniej kontuzji. Jak to sie skonczlo, Aldo spenial???
PS: Connor McGregor ! !
PS: Connor McGregor ! !
wkurwia mnie dominacja tych wieśniaków brazylijczyków
Taki świetny że speniał przed walką z McGregorem... Co odwlecze to nieuciecze. McGregor przerobi go na kaszankę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów