Coś się kończy, coś się zaczyna. Dawno nie było tak dobrej walki!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W końcu był boks a nie ciągle Klinczko
Jedna z lepszych walk jakie oglądałem.
Buty nie spadły. Nic się nie skończyło. walka powinna nadal trwać. Piękny sport.
Kwintesencja tego co nazywamy miszanymi uczuciami.
Z jednej strony cwaniak-ukrainiec dostał wreszcie po mordzie.
Z drugiej strony czarnuch pobił białego.
Nie wiem co o tym wszystkiem myśleć.
Idę na pole umyć pasata.
Z jednej strony cwaniak-ukrainiec dostał wreszcie po mordzie.
Z drugiej strony czarnuch pobił białego.
Nie wiem co o tym wszystkiem myśleć.
Idę na pole umyć pasata.
Joshua śledzi polską politykę, to odejście od Kliczki po wszystkiemu to wykapany "Szeryf Ziobro wchodzący na konferencję prasową"
Obstawiłem trochę siopy na murzyna i wygrałem
^up nie od dziś wiadomo że na czarnych można zarobić
Nic się nie skończyło, bo Kliczko dostał po ryju już od Fury'ego.
W tym pojedynku był szybki, fajnie pracował na nogach, ale AJ w końcu go trafił. Co prawda Kliczko wstał i w następnej rundzie posłał AJ na dechy. W kolejnych dwóch rundach murzyn dosłownie łaził. Nie miał sił i tylko czekał aby przetrwać i złapać trochę tlenu.
Potem pojedynek się wyrównał, ale to Kliczko punktował, AJ czekał na jakąś jedną bombę. No i się doczekał - ten podbródkowy po którym Kliczko padł, mógłby urwać głowę niejednemu chojrakowi z pod dyskoteki.
Walka jak na wagę ciężką była całkiem szybka i czysta. Klinczów nie było wiele, były knockdowny, były silne ciosy, było widowisko - trzeba im przyznać, że udało się wszystko.
Teraz kontraktowy rewanż, w którym AJ wykorzysta zdobyte doświadczenie i wypunktuje Kliczkę, a potem czeka nas jego dominacja, bo póki co to nie zagrozi mi nikt.
W tym pojedynku był szybki, fajnie pracował na nogach, ale AJ w końcu go trafił. Co prawda Kliczko wstał i w następnej rundzie posłał AJ na dechy. W kolejnych dwóch rundach murzyn dosłownie łaził. Nie miał sił i tylko czekał aby przetrwać i złapać trochę tlenu.
Potem pojedynek się wyrównał, ale to Kliczko punktował, AJ czekał na jakąś jedną bombę. No i się doczekał - ten podbródkowy po którym Kliczko padł, mógłby urwać głowę niejednemu chojrakowi z pod dyskoteki.
Walka jak na wagę ciężką była całkiem szybka i czysta. Klinczów nie było wiele, były knockdowny, były silne ciosy, było widowisko - trzeba im przyznać, że udało się wszystko.
Teraz kontraktowy rewanż, w którym AJ wykorzysta zdobyte doświadczenie i wypunktuje Kliczkę, a potem czeka nas jego dominacja, bo póki co to nie zagrozi mi nikt.
Joshua jako jedyny czarny mi nie bał się Kliczki co pokazała jego postawa, był pewny siebie, spokojny i nie pajacował
Andrzej Kostyra: Kliczko już jedną nogą jest w grobie a drugą na skórce od banana...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów