coś mi tu na lekcjach historii pominęli...
coś mi tu na lekcjach historii pominęli...
To smutne...
Z czego tu się śmiać jak to jest filmik na poziomie gimnazjum. I to chyba jakiejś resocjalizacyjnej jednostki.
Oczywiście, że się da, ale identyczna robota w Niemczech daje parokrotnie wyższe zarobki, mówię tu o swojej dziedzinie, elektrotechnice.
Wybacz ale te narzekania nie biorą się od tak z dupy bo się większość obywateli zmówiła. Świat u nas nowoczesny a pensje z PRL i temu nie da się zaprzeczyć.
Widać,że niektórzy nie potrafią się śmiać z takich rzeczy.
To smutne...
No smutne, że kolegów możesz poszukiwać tylko w gimbazjadzie
identyczna robota w Niemczech daje parokrotnie wyższe zarobki
Ale to Niemcy, a nie Polska Co z tego że zamiast nowego BMW kupię sobie w Polsce używaną Alfę Romeo (uwielbiam Alfy) i będę miał HTC czy Samsunga zamiast iPhone'a? Czy "mieć" jest aż takie ważne? Dla mnie na pewno nie jest ważniejsze niż to że zarabiając więcej żyłbym bez przyjaciół i rodziny z Niemcami (jakkolwiek lubię moich niemieckich znajomych to ten język mnie wkurwia) lub np w Anglii, gdzie powoli ciężko spotkać Anglika. A na to na co mi trzeba mi wystarczy, czego Tobie i wszystkim życzę.
Ale w tym filmiku nikt się z niego nie śmieje, tylko podkreśla jego zajebistość
dokładnie, w tym momencie J. Piłsudski jeszcze bardziej mi się podoba
Ale to Niemcy, a nie Polska Co z tego że zamiast nowego BMW kupię sobie w Polsce używaną Alfę Romeo (uwielbiam Alfy) i będę miał HTC czy Samsunga zamiast iPhone'a? Czy "mieć" jest aż takie ważne? Dla mnie na pewno nie jest ważniejsze niż to że zarabiając więcej żyłbym bez przyjaciół i rodziny z Niemcami (jakkolwiek lubię moich niemieckich znajomych to ten język mnie wkurwia) lub np w Anglii, gdzie powoli ciężko spotkać Anglika. A na to na co mi trzeba mi wystarczy, czego Tobie i wszystkim życzę.
Ja tam bym swojej Belli nawet używanej na nowe BMW nie zamienił Widzisz, jednak życie to nie tylko znajomi i rodzinie byt zapewnisz łatwiej w Niemczech niż tu i nie chodzi mi już tylko o prace. Są inne aspekty życia jak np: sądownictwo, medycyna.