📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Velture napisał/a:
JP 200%
mirror jakby z yt wyjebali:
Wyjebali.
A teraz odpowiedz na jedno zajebiście proste pytanie. Co ma kurwa tytuł do materiału
@up
Podaję hasło: Okoń!
Jeśli dla ciebie potrącenie policjanta przy próbie zatrzymania i ucieczka to nie jest "jebać policję" to nie wiem co musieliby zrobić abyś załapał sens tytułu w odniesieniu do materiału
Podaję hasło: Okoń!
Jeśli dla ciebie potrącenie policjanta przy próbie zatrzymania i ucieczka to nie jest "jebać policję" to nie wiem co musieliby zrobić abyś załapał sens tytułu w odniesieniu do materiału
Kurde ja myślałem że to o Janie Pawle dwudziestym.
up
Skoro nie odróżniasz dwudziestu od dwustu, to nie ma co się dziwić, że jesteś zagubiony.
Skoro nie odróżniasz dwudziestu od dwustu, to nie ma co się dziwić, że jesteś zagubiony.
A gdzie te wszystkie słynne amerykańskie pościgi ?
Aaaaa, cięcia w budżecie?
Aaaaa, cięcia w budżecie?
I co? Koniec? w takim momencie?
Prędzej czy później namierzą pojazd. Takich AMG nie ma raczej za wiele w okolicy
Aha, no, takie tego że ten, no, wiecie...
Velture jak to jest, że pod innym tematem wyzywałeś bodajże yebańca, za to, że seba wyklęty, ortalionusz itp. a w opisie dajesz jp 200%? Troszkę konsekwencji proszę, Panie treserze psów
No i po co mu to? I tak go znajdą i pewnie zastrzelą w "obronie koniecznej"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów