Jak by nie było Pies to Pies, nigdy nie miałem, nie mam i mieć nie będe do nich szacukcu choćby na rzęsach chodzili. W naszym kraju jest to służba darmozjadów utrzymywanych za nasze pieniadze która nigdy nie wypracuje ani jednej setnej procenta PKB, nie pomagają, nie ratują życia a wiec huj im w dupska pogotowie, strażacy i cała reszta jest szanowana o wysokim stopniu zaufania publicznego bo na to uczciwie zapracowali. Tak więc od wykształconego, młodego mężczyzny z dobrego domu szczere życzenia HUJ W DUPE POLICJI
Dobra, to zabieram moich braci i naszych kumpli i wbijamy z armią jakichś 20 chłopa do twojej chaty. Z ciebie robimy lokaja, a ze starej sex-lalkę. I pamiętaj frajerze, żeby się nie rozpruć na psach, masz sobie samemu poradzić
Jak by nie było Pies to Pies, nigdy nie miałem, nie mam i mieć nie będe do nich szacukcu choćby na rzęsach chodzili. W naszym kraju jest to służba darmozjadów utrzymywanych za nasze pieniadze która nigdy nie wypracuje ani jednej setnej procenta PKB, nie pomagają, nie ratują życia a wiec huj im w dupska pogotowie, strażacy i cała reszta jest szanowana o wysokim stopniu zaufania publicznego bo na to uczciwie zapracowali. Tak więc od wykształconego, młodego mężczyzny z dobrego domu szczere życzenia HUJ W DUPE POLICJI
Założę się ,ze jak ci dam w pysk na ulicy to pierwsze co to się rozpłaczesz i polecisz na komendę się rozsypać
@Optimex
Liczyłem,że mnie wywołasz do wyjaśnienia swojego zdania. Jestem szczerze wdzięczny. Opierając się wyłącznie na Twojej wypowiedzi i nic sobie nie dopowiadając oświadzczam że: Po pierwsze, Jak to możliwe, że jednocześnie twierdząc że jesteś z dobrego domu i ,że jesteś wykształcony mówisz że nie będziesz szanował i respektował jakiejś grupy społecznej całej (co jest w czystej postaci ksenofobią) jednocześnie odbierając im prawo do tego,że twoja opinia może się zmienić nawet jeśli staneliby na rzęsach. Co i tak jest Twoją subiektywną opinią. Czyli cała kolejna część Twojego zdania dotycząca zarzutów jakie masz do policji (które po raz kolejny są emocjonalną opinią a nie racjonalną) jest bez sensu w związku z już wcześniej przytoczonym przeze mnie dowodem że i tak i tak nawet jakby stawali na rzęsach to Twoja opinia się nie zmieni. Tak myśli tylko ktoś obiektywnie głupi. Mały czlowiek który swoją nienawisc tłumaczy sobie w tak pokrętny sposób.Po drugie jeśli już twierdzisz że pogotowie zapracowało sobie na opinie organizacji wysokiego zaufania publicznego to dlaczego zapominasz o tych wszystkich sytuacjach w ktorych karetki a szczegolnie lekarze nie bardzo sie spieszyli do swoich obowiazków. Czyli po raz kolejny Twoja emocjonalna opinia. Nie poparta żadymi faktami. I wreszcie punkt trzeci czyli owe fakty i wreszcie Twoje dowswiadczenie z policją. UWAGA SŁOWNIE JEDNO...rozumiesz ...jedno. I na tej podstawie zbudowałeś opinię o CAŁEJ policji. To teraz zadaj sobie młody wykształcony człowieku jak trzeba być ograniczonym ,żeby nie wstydzić się przed innymi ale przede wszystkim przed soba wygłaszać takich opini. Amen
Hahahaha chciałbym widzieć tego cwaniaka jak zajebią mu to Infiniti gdzie poleci z płaczem.
i tak już sie wjebał bo infiniti z europy sie wycofuje/ało.
bo smarkacz na chacie jeszcze za młody.
Zwieśniaczony pierdolony cwel, a nie ordynarny obywatel. Można policji zwrócić uwagę, ale na chuj tak chamsko.
Sorniak, ale ci co sie jarają i dają okejki nie sa wcale lepsi od tego buca...
wyjmij tego kijca z dupy prosze bo sie az ciebie przykro slucha kurwa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów