📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
zobacz jaki szwagier , a niby tak po dziecko się śpieszył , ale podyskutować i kleić kutasy karne to ma czas
Dresiarz powinien sobie melisy zaparzyć, bo jeszcze jedna interwencja i będzie musiał obesrane nachy wyprać, takie to emocje
Wstyd mi za policjantów z Wielkopolski...
Widzisz synku tak wygląda lump z autem.
I dlatego nie pracuje w policji! Takiemu przedstawicielowi rasy upośledzonej, połamałbym wszystkie kończyny i to tylko przy próbie zakucia w kajdanki
iseeyou36 napisał/a:
Widzisz synku tak wygląda lump z autem.
Co ty tak sie czepiles tego policjanta.
Nigdy nie byłem za HWDP i JP100%, dlatego jeszcze miesiąc temu napisałbym coś brzydkiego na gościa co nagrywa. Ale w obecnej sytuacji, kiedy policja w Polsce ale także w innych krajach łamie nasze podstawowe prawa za przyzwoleniem rządów, to chuj im wszystkim w dupę.
Nissan w przebraniu - od razu uwidoczniły się kompleksy bo policja Mercedesem.
A ja się pytam, po chuj policja ma gaz pieprzowy? Jedna porcja w ryj tego chama i przez pół godziny siedziałby posmarkany i popluty. A potem skierowanie do kolegium o przeszkadzanie w interwencji i dewastowanie mienia policyjnego czyli państwowego . I za dupę ćwoka na dołek i tam go nauczyć szacunku do policji. W USA już dawno udławiłby się własnymi zębami albo leżał zejszczany po użyciu paralizatora.
I to jest typ ktoremu mozna naklepac nadregulaminowo na komedzie , po co jakis niewinnych ludzi katowac na komenadch ja tacy sami przychodza i sie prosza
Awirederczi amore!
A pies Cię jebal Ty kurwa cipo jebana!
Nie popieram sebixów ale tym razem facet ma jaja większe niż cały Twój ród od początku do zawsze!
Mówcie co chcecie,prostak bo prostak ale rozjebał i pierdole go bo wyjebane na niego tez mam
Nie popieram sebixów ale tym razem facet ma jaja większe niż cały Twój ród od początku do zawsze!
Mówcie co chcecie,prostak bo prostak ale rozjebał i pierdole go bo wyjebane na niego tez mam
wertuqq napisał/a:
A ja się pytam, po chuj policja ma gaz pieprzowy? Jedna porcja w ryj tego chama i przez pół godziny siedziałby posmarkany i popluty. A potem skierowanie do kolegium o przeszkadzanie w interwencji i dewastowanie mienia policyjnego czyli państwowego . I za dupę ćwoka na dołek i tam go nauczyć szacunku do policji. W USA już dawno udławiłby się własnymi zębami albo leżał zejszczany po użyciu paralizatora.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów