Co ty tak sie czepiles tego policjanta.
To odwracanie kota ogonem jest już infantylne na sadolu, ale nie dla ciebie, nie dla ciebie nie dla ciebie nie dla ciebie nie dla ciebie nie dla ciebie nie dla ciebie nie dla ciebie nie dla ciebie nie dla ciebie nie dla ciebie nie dla ciebie nie dla ciebie nie dla ciebie ...
A pies Cię jebal Ty kurwa cipo jebana!
Nie popieram sebixów ale tym razem facet ma jaja większe niż cały Twój ród od początku do zawsze!
Mówcie co chcecie,prostak bo prostak ale rozjebał i pierdole go bo wyjebane na niego tez mam
Jeżeli chodzi o jaja, to twoja stara mówiła coś innego jak je lizała.
Nie popieram sebixów ale tym razem facet ma jaja większe niż cały Twój ród od początku do zawsze!
Mówcie co chcecie,prostak bo prostak ale rozjebał i pierdole go bo wyjebane na niego tez mam
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
który od razu startuje z ryjem i to na per ty. Podkurwiony wiecznie sebix z blokowiska, gdzie z Karyną wynajmuje
chate za pracę na pobliskiej budowie. Pije w codziennie, ale gorzałe tylko na działce starych albo u kumpli,
bo smarkacz na chacie jeszcze za młody.
Zwieśniaczony pierdolony cwel, a nie ordynarny obywatel. Można policji zwrócić uwagę, ale na chuj tak chamsko.
Sorniak, ale ci co sie jarają i dają okejki nie sa wcale lepsi od tego buca...
obejrzyj se, baranie, Ojca Chrzestnego czy coś, a chociaż na filmie zobaczysz co to znaczy być kozak i mieć jaja. powiem Ci, że nie ma to nic wspólnego z agresją.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów