📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To jest policja i ma interwencje - może w tym czasie parkować gdzie chce i chuj frajerowi do tego - gardze takim plebsem. A Policjant powinien obezwładnić delikwenta i "rzucić" na pakę. Przez nasze jebane prawo i pierdolone telefony policjant boi się zainterweniować. Ehh
Gość ewidentnie stonogi się na oglądał i chciał zabłysnąć... Ale no właśnie jest debilem no cóż przepraszam że takie gówno łazi po ziemi ... Spocił się jebany durszlak
Chyba strasznie lubi te kursy
Ta cwaniak. Jak jemu cos nagle sie stanie to odrazu tel na pały. Taką mają prace. Jebac takich 100 %
Buraczek cebulaczek z mojego osiedla... bardzo przepraszamy za tego zje..ba
ja_nemo napisał/a:
A pies Cię jebal Ty kurwa cipo jebana!
Nie popieram sebixów ale tym razem facet ma jaja większe niż cały Twój ród od początku do zawsze!
Mówcie co chcecie,prostak bo prostak ale rozjebał i pierdole go bo wyjebane na niego tez mam
Po słownictwie jakiego używasz śmiem twierdzić, że wręcz stoisz po jednej stronie barykady z sebixami xd
Co do filmiku: Burak z nagrywającego i tyle. Wyraźny uraz do policji. Może kiedyś dostał mandat za złe parkowanie, albo rozmawianie przez telefon podczas jazdy samochodem i policja się go uczepiła. A przecież taka alfa i omega jak on wiedział co robi.
przejebane mają w tej policji, muszą się co dziennie spotykać z ludźmi takiego o to poziomu i na koniec miesiąca dostają 3000zł brutto + parę dodatjków... poziom kolesia w nerwie "a wpierdolę wam karnego kutasa!!!(taki jestem zajebisty bo mam wlepkę HWDP z żyletą pod spodem)"
Bodziosowy111 napisał/a:
Buraczek cebulaczek z mojego osiedla... bardzo przepraszamy za tego zje..ba
Nie przepraszaj, tylko mu wpierdol i spytaj czy będzie dzwonił na policję.
Co za jebany frajer. Policja w trakcie interwencji nie musi się sztywno trzymać zasad drogowych. Powinni mu dojebać pałą i jakiś mandacik za bycie zjebem.
Tak hwdp a jak takiemu zajebiesz liścia bo kozaczy to x
Pierwsze co to - masz przejebane dzwonie na pały i lecisz za pobicie..... a przed chwilą słuchał JP na 100% i pierdoli coś o nie rozpierdalaniu się na psach czy coś w ten deseń.... Tak jest z 80 % sebów i karyn jak i dzesik to zwykłe parówy i tyle
Pierwsze co to - masz przejebane dzwonie na pały i lecisz za pobicie..... a przed chwilą słuchał JP na 100% i pierdoli coś o nie rozpierdalaniu się na psach czy coś w ten deseń.... Tak jest z 80 % sebów i karyn jak i dzesik to zwykłe parówy i tyle
ja_nemo napisał/a:
rozjebał i pierdole go bo wyjebane
I jak tu zrozumieć taką inteligencję narodu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów