Wioska w Afryce, w której zalotnik musi udowodnić, że jest godny ręki panny. Próba polega na wytrzymaniu trzech strzałów z procy prosto w jaja :/
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To dlatego mają po 70 iq..
Tłumaczę z rosyjskiego to, co mówią do chłopa zza kadru:
- Zaraz będziemy mogli odbyć ceremonię, ale doszła do nas informacja, że nie dopełnił pan pewnego niezbędnego zwyczaju...
- Zaraz będziemy mogli odbyć ceremonię, ale doszła do nas informacja, że nie dopełnił pan pewnego niezbędnego zwyczaju...
podobne zabawy były w peerlowskim wojsku, ale dalej się tak bawią u ruskich,
mnie wojsko ominęło bo jestem niewidomy
mnie wojsko ominęło bo jestem niewidomy
McQurwa napisał/a:
testy medyczne jak w FC Bayer München
Mi on bardziej na francuskiego piłkarza wygląda.
Piękna tradycja, oby tak dalej.
Teraz wiecie czemu tak ciągną do Europy???? Tutaj nie ma takich wymogów, po prostu wybierają se pannę i bierą
Wspaniała kultura i zwyczaje. Szkoda , że Polsza jest taka nietolerancyjna. Ci ludzie mogliby nas wzbogacać kulturowo. Kto wie, może z czasem ten obrządek ustawowo byłby częścią rozmowy kwalifikacyjnej? Ach.. cudowna wizja #blacklifemetters
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów