📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:34
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w koncu uczyli się tego od swoich matek które w 9 miesiącu ciąży zapierdalały na taśmie.
Według badań amerykańskich naukowców co trzecia kobieta jest pojebana jak dwie poprzednie
Czyli jeśli rozwiniemy myśl, to pierwsza i druga mają po 10 partnerów seksualnych, a ta trzecia dwudziestu?
aha, nie czepiajcie się liczb, jestem po prostu realistą
aha, nie czepiajcie się liczb, jestem po prostu realistą
Tylko ze iPad sie starzeje, a pracownicy, którzy go składają nie
Tyle samo, co wszyscy pracownicy łącznie, którzy go składają
terrorerror, słabe i na siłę
@up Napisz lepsze, pokaż jak robi to ekspert, a nie się czepiasz na siłę.
Grzegorz.C napisał/a:
Po czym poznać użytkownika srajfona?
Po tym że jest trendy-pizdą.
Nie, po tym, że nie kupuje w lidlu bułek i pasztetu
No i nie kurwuje, "zaraz oddzwonię tylko mi sie telefon zawiesił"
@up
Zdziwiłbyś się co żrą trendy pizdy żeby mieć na nowinki
Zdziwiłbyś się co żrą trendy pizdy żeby mieć na nowinki
Ale wam żal dupe ścisnął
Sent from iPad Air 2
Sent from iPad Air 2
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów