18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Jude Live Matter
Halman • 2020-06-18, 7:10

tytuł z dupy i cholera wie o co chodzi ale nóż widelec ortodoksyjne żydki też czują się pokrzywdzene (tylko czym)?
Zgłoś
gralix95 2020-06-18, 7:55
Ej no isc tam z pałami i każdego takiego zaczepnego sprowadzać na ziemie. Ale by było przyjemnie. Potem piwerka się napić elegancko
Zgłoś
IOI 2020-06-18, 8:05 2
gralix95 napisał/a:

Ej no isc tam z pałami i każdego takiego zaczepnego sprowadzać na ziemie. Ale by było przyjemnie. Potem piwerka się napić elegancko

dopoki sam bys w leb nie zarobil od kogos
Zgłoś
freaky 2020-06-18, 8:48 8
Podoba mi się to, że Izrael jest podzielony bardziej od Polski. Nie podoba mi się to, że to co ich łączy, to nienawiść do nas.
Zgłoś
dennissliwa 2020-06-18, 9:19
Kolegę im zabrali to chcieli go odbić
Zgłoś
SirMajkel 2020-06-18, 9:43 1
freaky napisał/a:

Podoba mi się to, że Izrael jest podzielony bardziej od Polski. Nie podoba mi się to, że to co ich łączy, to nienawiść do nas.

wow ale masz najebane we łbie. Myślisz, że w Izraelu o niczym innym nie rozmawiają tylko o PL? Następny, który naoglądał się TVP i uwierzył, że Polska płynie miodem i mlekiem, wszędzie dobrobyt.
Pożyteczny idiota, albo troll.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Eknen 2020-06-18, 10:18 1
freaky napisał/a:

Jeśli nienawidzą kogoś to raczej wszystkich dookoła , ale ja bym tego tak nie nazwała , oni po prostu są w permanentnym trybie surwiwalowym z ograniczonym zaufaniem do otoczenia.
Zgłoś
35i 2020-06-18, 10:42 2
dennissliwa napisał/a:

Kolegę im zabrali to chcieli go odbić

Na mace chyba za stary. Słyszałem, że niemowlęta porywają. Swoją drogą, jak się żydki między sobą tłuką, to aż się ciepło robi na sercu.

Zgłoś
żmij 2020-06-18, 10:45 4

Obijani żydzi i cyganie są jak zachód słońca; każdy chętnie obejrzy do końca

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
35i 2020-06-18, 11:10 1
żmij napisał/a:

Obijani żydzi i cyganie są jak zachód słońca; każdy chętnie obejrzy do końca

Mi też te kurwy próbowały sprzedać jakiś fingiel z tombaku na przydrożnym parkingu. Na szczęście miałem gazówkę robioną z Walthera PPK. Wyjebałem w nich cały magazynek.
Zgłoś
pnaj 2020-06-18, 15:32
Pewnie imigranci z Europy
Zgłoś
Mele 2020-06-18, 16:19 4
Te pejsiaste skurwysyny zawsze są pokrzywdzone i zawsze należy im się więcej niż już dostali.
Zgłoś
coziro 2020-06-18, 16:58
Mele napisał/a:

Te pejsiaste skurwysyny zawsze są pokrzywdzone i zawsze należy im się więcej niż już dostali.

Oni są kurwa pokrzywdzeni z urzędu

Zgłoś
DzidaZawodnik 2020-06-18, 17:15
SirMajkel napisał/a:

wow ale masz najebane we łbie. Myślisz, że w Izraelu o niczym innym nie rozmawiają tylko o PL? Następny, który naoglądał się TVP i uwierzył, że Polska płynie miodem i mlekiem, wszędzie dobrobyt.
Pożyteczny idiota, albo troll.

Chodzi o gojów szajbusie. Musisz się leczyć jeśli myślisz, zekażdy nienawidzi polaków.
Zgłoś
T................y 2020-06-18, 22:38
Widać, że bogaty kraj jak kupili policjantom kurtki Alpinestars
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów