Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
AdmirałFloty 2013-02-01, 15:53
Nie wiem czy wiesz ale ten brzydal ma bebechy od GTRa. Poza tym JUKE jest w chuj lżejsze od GTRa

JEBAĆ
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Zgłoś
o................9 2013-02-01, 16:05 19
kaspersky16 napisał/a:

Nie wiem czy wiesz ale ten brzydal ma bebechy od GTRa. Poza tym JUKE jest w chuj lżejsze od GTRa

Wiem, ale nie wiem czy ty wiesz, że mam dostęp do google
Zgłoś
~Velture 2013-02-01, 17:05 1
Mały ale wariat

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Sajmonowski 2013-02-01, 20:06
Brzydkie ale w takiej postaci zacne
Zgłoś
Salwin 2013-02-01, 20:42
tamci obsrani a w nissanie kierowca wariat
Zgłoś
Shuffle 2013-02-02, 0:30 2
W Nissanie też bym sie nie pieprzył ale jakbym miał kierować lambo to troche z respektem bo szkoda by było je rozjebać
Zgłoś
feluke 2013-02-02, 1:32
To tak jak Multipla z silnikiem od Fiata Coupe. Dac sie da tylko po chuja jak to brzydkie w pizdu?
Zgłoś
ooip 2013-02-02, 11:48 2
szkoda ze jest brzydki
Zgłoś
Janóż 2013-02-02, 15:12 8
Przecie lambo sie nawet na obroty nie wkręca. chuja z takim wyścigiem.
Zgłoś
pepelesfond 2013-02-02, 15:18
Juke-R idzie wszystko, a reszta grzeje silniki
Zgłoś
komputer11 2013-02-02, 15:19
Nissan Joke ;D
Zgłoś
keyq 2013-02-02, 15:19 2
Nissan przygotowany na specjalne zamówienie w prawie wyścigowej wersji (widać choćby klatkę bezpieczeństwa) vs jestem pewien, że wzięte prosto z drogi lambo. To ma być uczciwy wyścig? Podejrzewam, że 99% samochodów zrobionych pod rajdy/wyścigi na tej trasie zostawiłoby lambo daleko z tyłu.
Zgłoś
krycheuszos 2013-02-02, 15:23
Widziałem kiedyś tego dziada na allegro i coś ok 2 mln kosztował ;/ Ale czemu patrzyłem auta w tej cenie to ja nie wiem.
Zgłoś
geoadam 2013-02-02, 15:27
Widać że to pokazówka, dziwne że na zniżeniach juke ryczy jak zarzynana krowa a lambo i ferrari mało co słychać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów