Nissan vs super auta
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie wiem czy wiesz ale ten brzydal ma bebechy od GTRa. Poza tym JUKE jest w chuj lżejsze od GTRa
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Nie wiem czy wiesz ale ten brzydal ma bebechy od GTRa. Poza tym JUKE jest w chuj lżejsze od GTRa
Wiem, ale nie wiem czy ty wiesz, że mam dostęp do google
Mały ale wariat
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
To tak jak Multipla z silnikiem od Fiata Coupe. Dac sie da tylko po chuja jak to brzydkie w pizdu?
Przecie lambo sie nawet na obroty nie wkręca. chuja z takim wyścigiem.
Juke-R idzie wszystko, a reszta grzeje silniki
Nissan Joke ;D
Nissan przygotowany na specjalne zamówienie w prawie wyścigowej wersji (widać choćby klatkę bezpieczeństwa) vs jestem pewien, że wzięte prosto z drogi lambo. To ma być uczciwy wyścig? Podejrzewam, że 99% samochodów zrobionych pod rajdy/wyścigi na tej trasie zostawiłoby lambo daleko z tyłu.
Widziałem kiedyś tego dziada na allegro i coś ok 2 mln kosztował ;/ Ale czemu patrzyłem auta w tej cenie to ja nie wiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów