Gdyby był wyższy (przez co nie lądowałby z dupą na siodełku) to pewnie zaoszczędził by pare tysięcy ;d
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Piwo za HU
BornToBeGenius napisał/a:
Gdyby był wyższy (przez co nie lądowałby z dupą na siodełku) to pewnie zaoszczędził by pare tysięcy ;d
Tu nie chodzi o lądowanie na siodle. Rama jest amortyzowana więc nawet jeśli miałby je wyje$%ne w kosmos i na nie spadł (przy w pełni sprawnej ramie) to najwyżej by pękło właśnie siodło, sztyca lub jej elementy. Uszkodzenie ramy w ten sposób również byłoby możliwe, ale w miejscu rury pod siodłowej, a dokładniej tak zwanego komina, nie przy suporcie...
twojastara11 napisał/a:
atam pare porządnych spawów i po sprawie
Gówno prawda. Po pierwsze rama po pęknięciu już się rozeszła więc nagięcie jej z powrotem wytworzyłoby w miejscu odkształcenia naprężenia. Jak wiadomo takie naprężenia w aluminium, a zwłaszcza tak duże, skutkują w szybkim czasie pęknięciem. Po drugie spawanie ram aluminiowych pękniętych podczas użytkowania w sumie mija się z celem. Jeśli pęknięcie dopiero co się pokazuje możemy położyć na to spaw lub dodać jakieś wzmocnienia, ale na dłuższą metę nic to nie da. Ramy robione w fabrykach po spawaniu są poddawane odpuszczaniu aby zredukować naprężenia powstałe podczas spawania. Gdyby ten zabieg był pominięty ramy pękałyby jak zapałki. Tak więc jeśli pękło to do kosza.
e tam parę tysięcy.. sprzęt rowerowy w usa jest 100 razy tańszy niż tutaj tam za 1000 zł kupisz kozacką ramę!
@wszyscy up co za muzykę piwo dają - wyglądacie mi na jebanych pozerów, którzy muszą wszędzie pokazać jacy oni to nie są fajni. W tym filmiku nie chodzi o muzykę, tylko o to, że koleś się wypierdolił i za to powinno się piwa dawać. No, a że jesteście pozerami (pewnie nigdy na koncerty nie chodzicie...) to na siłę wszystkim musicie pokazać, że to wy słuchacie jedynej słusznej muzyki...
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Black Snake napisał/a:
Nie będziesz kurwa nikomu mówił za co ma dawać piwa! Rozumiesz to? I się nie spinaj paniusiu, bo się zesrasz następnym razem.W tym filmiku nie chodzi o muzykę, tylko o to, że koleś się wypierdolił i za to powinno się piwa dawać.
Skoczył prawie na płasko, dlatego rama zdechła.
Necro0... Dzieciaku! Nie masz pojęcia, o czym piszesz...!
To samo Rems.
Black Snake, A.J.K.S...
Umówcie się na solo gdzieś w parku.
Weźcie tylko basenik z kisielem.
Panienki
Necro0... Dzieciaku! Nie masz pojęcia, o czym piszesz...!
To samo Rems.
Black Snake, A.J.K.S...
Umówcie się na solo gdzieś w parku.
Weźcie tylko basenik z kisielem.
Panienki
Kurwa ten portal ma już coraz niższy poziom... Od chuja pozerów. Jest super filmik z dubstepem* w podkładzie - minimalna ilość piw. Jest chujowej jakości film, bez jakiejkolwiek fabuły i pointy, ale z metalem, rockiem, czy tak jak w tym wypadku rapcorem - piwa od wszystkich zakompleksionych człowieczków, którzy muszą pokazać że są fajni.
* nie, raczej nie słucham dubstepu. Głównie rock i metal (rapcore też). I wkurwia mnie już powoli to pozowanie pod muzykę -.-
Co do filmiku - spodziewałem się lepszego failu.
* nie, raczej nie słucham dubstepu. Głównie rock i metal (rapcore też). I wkurwia mnie już powoli to pozowanie pod muzykę -.-
Co do filmiku - spodziewałem się lepszego failu.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów