📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czym się tu jarać. Jakiś czas temu pluł na fanów, wydziarali go, teraz urządza sobie nielegalne wyścigi... Moim zdaniem tu chodzi tylko i wyłącznie o zmianę jego wizerunku na "bad boya", co z resztą im się i tak nie uda.
Szkoda że nie zawinął się wokół latarni
Ten debil został dzisiaj zatrzymany w Miami za jazdę bez prawka, pożyczonym samochodem. Do tego przed wejściem za kierownicę pił i palił zioło
Mi sie zdaje że blondasek jednak lubi czarnych kolegów mieć.....
Jest granica w wyśmiewaniu się z czarnych. Ona jest zdecydowanie PRZED żartem, że murzyn to tak wynaturzony ssak, że chciałby z Bieberem... cokolwiek. No bez przesady!
jesli on trafi do wiezienia to bedzie to wiezienie dla kobiet
rozjebalo mnie na loptay, piwo!
Won z tym faggotem. Już na prawdę nie ma w internetach nic kurwa poza ukraińską rewolucją, Justynką Bóbr w areszcie i wypadkami u ruskich? No kurwa i tak dziw, że trochę przystopowaliście z Mariuszem, który mówi jak jest.
Na serio kogoś ten koleś bawi? Nie żeby coś, ale jest tyle zajebistych zabawnych rzeczy do oglądania, że aż mnie ciary przechodzą na myśl, że on ma 3 miliony subskrybcji.
zagiel1111 napisał/a:
Na serio kogoś ten koleś bawi? Nie żeby coś, ale jest tyle zajebistych zabawnych rzeczy do oglądania, że aż mnie ciary przechodzą na myśl, że on ma 3 miliony subskrybcji.
Zdziwiłbyś się ile więcej jest gorszych filmów z podobną liczbą subów
Nie przypominam sobie kiedy ostatnio widziałem coś równie pojebanego :|
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów