📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
I daj dziecku trochę wiecej kasy. Dobrze że ja dostawałem 10 zł kieszonkowego . Jak by było inaczej to by i mnie pewnie łapali najebanego, zaćpanego, bez prawka jadącego 250km/h ferrari
mi się zdaje, że newsem o aresztowaniu dałna przykryli coś ważnego dla USA
Nie jestem jego fanem i kompletnie nie rozumiem jego popularności, ale to akurat mu się udało (mam na myśli HowToBasic).
Sami napędzacie jego sławę tego typu wstawkami, a potem dziwicie się, że jakiś mały pedałek wyskakuje wam z lodówki.
Polecam przyciszyć przed włączeniem... albo w ogóle tego gówna nie włączać.
zajebiste! dodałbym jeszcze wycieranie biberem rzygów i sranie mu na mordę... i może spokojnie iść siedzieć nawet 1260450 lat niech słuzy wszystkim w mamrze, zyczę mu duuuużo miłości
Dla mnie ten koleś jest popierdolony nie lepiej jak bieber.. nie zdziwie się jak to on gwałcił lalke barbie i po 3sek. doszedł było na hard.. zajebałbym go 9mm
WaflowyRurku napisał/a:
Zdziwiłbyś się ile więcej jest gorszych filmów z podobną liczbą subów
Tak, ale ten gość jest wyjątkowy.
Ból dupy, Sadistic mode off
Jakiś pojebany hamerykański człowiek, któremu nigdy niczego nie brakowało.
Niby taki ból dupy z mojej strony, ale na serio chuj mnie strzela jak ktoś żarcie marnuje. I to w taki chujowy sposób. I w dodatku zarabia na tym krocie przez tych, którzy ten syf oglądają.
Jeszcze jak kiedyś dobra znajoma mi naopowiadała jak go strasznie uwielbia to se tak myślę - kogo ja kurwa znam?
Koniec bólu dupy, Sadistic mode on
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów