📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
ohoho auto filmiku ma coś z głową . Lepiej by się przydał pokój bez klamek z obiciem na ścianach
OSKARA dla autora!
Dawno tak dobrego kina akcji nie widziałem!
Dawno tak dobrego kina akcji nie widziałem!
Weźcie z tym zjebem won, w domu was nie uczyli że jedzenia się nie marnuje?
tylko tego zabrakło w tym filmiku
Każdy, kto daje piwo w tematach o bieberze wspiera go. Gościu został wykreowany na antyfanach jest o nim głośno a jego filmiki oglądają miliony antyfanów tylko po to żeby po nim pojechać a w rezultacie...dajecie mu zarobić. Zrobiło by się o nim cicho w końcu nikt by o nim nie pamiętał i by się jego "kariera" skończyła. A tak odwali coś, da się zgarnąć i znowu jest na pierwszych stronach gazet i kasa leci. Także nic tylko pogratulować wszystkim, którzy go wspierają!
lobo206 napisał/a:
moze to ten koleś od instalowania GTA V na PC
Chory człowiek .
Przydałyby się specjalne służby które po takich filmikach wyłapywałyby debili , izolując ich od otoczenia .
dosc slaba przerobka tego kawalu co typ dziekuje za biebera bo lezal sparalizowany i ktos go puscil w radio dzieki temu koles wstal zeby go wylaczyc
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów