📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Już i tak po psie.
Córka za kilka lat nie takie węże będzie obrabiać
Trzeba być pojebanym by ryzykować życiem i osieroceniem córki, dla jakiegoś pierdolonego pchlarza. No tak, ale to baba. No mówiłem że trzeba być pojebanym
janlew napisał/a:
Trzeba być pojebanym by ryzykować życiem i osieroceniem córki, dla jakiegoś pierdolonego pchlarza. No tak, ale to baba. No mówiłem że trzeba być pojebanym
Może wąż niejadowity.
Boldrik napisał/a:
Dusiciel widać. Baba z jajami ja bym tego gówno nie dotknął.
Dokładnie Boldrik typowy dusiciel .
janlew napisał/a:
Osierocony to ty masz kolego mózg.
Od razu widać że starsza nie jednego węża w dłoni vtrzymala
Wunż owija się w okół szyi twojego pupila? Chwyć dusiciela za ogon i wywijają całością dookoła! Wisielec jeszcze nigdy nie był tak zabawny!
Mieszkać w takim rejonie kurwa węże pająki i chuj wie co jeszcze i mieć takie chaszcze pod domem żeby całe to hujostwo się tam chowało. No kurde troche kiepsko
janlew napisał/a:
Jeśli dusi, znaczy ze niejadowity, dzbanie
Ojej, szkoda pieska, ale teraz Wy głupie cipy wąż zdechnie z głodu. Nie wpierdalajcie się w naturę, bo jest mądrzejsza od człowieka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów