📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
muflonpl napisał/a:
Nieudany balet
Wrzucając ten film wykazałeś się najwyraźniej biegłą znajomością angielskiego slangu.
TranzystorWyklęty napisał/a:
Wrzucając ten film wykazałeś się najwyraźniej biegłą znajomością angielskiego slangu.
Fart znaczy pierdnięcie jesli o to ci chodzi, ale wydawalo mi sie po oczach ze po puściła kleksa w fazie piątej czyli kasztan całuje majtki
wcale nie fejk
Każda laska jak pierdnie to śmiechy,ubaw po pachy i boki zrywać.A jak człowiek sobie strzeli to zaraz teksty typu ,,ojej wystraszyłeś mnie,,mina ponura ,,mogłeś iść do kibla to zrobić,, i zostaje od razu nazwany jebaną świnią.
muflonpl napisał/a:
Fart znaczy pierdnięcie jesli o to ci chodzi, ale wydawalo mi sie po oczach ze po puściła kleksa w fazie piątej czyli kasztan całuje majtki
A w filmie, który wrzuciłeś jest "wash your pussy", co nie ma nic wspólnego z pierdzeniem i kleksem
Z Wami sadole nie ma co dyskutować. Wszystko sprowadzacie do pierdów (fart) a to chodzi o to że najpierw był kleks a potem fart. Za dużo anala po prostu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów