📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:58

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

muflonpl napisał/a:
Nieudany balet
Wrzucając ten film wykazałeś się najwyraźniej biegłą znajomością angielskiego slangu.

TranzystorWyklęty napisał/a:
Wrzucając ten film wykazałeś się najwyraźniej biegłą znajomością angielskiego slangu.
Fart znaczy pierdnięcie jesli o to ci chodzi, ale wydawalo mi sie po oczach ze po puściła kleksa w fazie piątej czyli kasztan całuje majtki
Każda laska jak pierdnie to śmiechy,ubaw po pachy i boki zrywać.A jak człowiek sobie strzeli to zaraz teksty typu ,,ojej wystraszyłeś mnie,,mina ponura ,,mogłeś iść do kibla to zrobić,, i zostaje od razu nazwany j🤬ą świnią.

muflonpl napisał/a:
Fart znaczy pierdnięcie jesli o to ci chodzi, ale wydawalo mi sie po oczach ze po puściła kleksa w fazie piątej czyli kasztan całuje majtki
A w filmie, który wrzuciłeś jest "wash your pussy", co nie ma nic wspólnego z pierdzeniem i kleksem
Z Wami sadole nie ma co dyskutować. Wszystko sprowadzacie do pierdów (fart) a to chodzi o to że najpierw był kleks a potem fart. Za dużo anala po prostu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie