📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Dlatego warto kupić auto i śmierdzieć sobie samemu
robert924 napisał/a:
Dlatego warto kupić auto i śmierdzieć sobie samemu
Nie wiem jak Ty, ale ja się myję codziennie
Człowiek wyjedzie ze wsi, ale wieś z człowieka nie zawsze.
MajkelT napisał/a:
Dlaczego w autobusach sa takie duze okna?
ZEBY WAS LEPIEJ WIDZIEC BIEDAKI
Napiszę tak... w życiu tyle nie zarobisz pieniędzy ile kosztuje autobus.
Dodam jeszcze, że mają kierowcę
Cytat:
Żeby pasażerowie widzieli jak cebulactwo marnuje wachę w korkach po czym szuka kawałka klepiska byle tylko nie płacić za parkowanie swojego szrotu zamiast jak cywilizowany praktycznie myślący miastowy korzystać z komunikacji miejskiej czy roweru.
Ardrian napisał/a:
Żeby pasażerowie widzieli jak cebulactwo marnuje wachę w korkach po czym szuka kawałka klepiska byle tylko nie płacić za parkowanie swojego szrotu zamiast jak cywilizowany praktycznie myślący miastowy korzystać z komunikacji miejskiej czy roweru.
O proszę, pierwszego biedaka już dupka zapiekła
Starzy mu kupili Golfa III i teraz typek szydzi z ludzi w autobusie, zapominając o tym, że on w tym Golfie jest takim samym biedakiem jak Ci w autobusie
Miałbys auto za 200 tysięcy to spoko a tak jesteś takim samym robakiem jak Ci z których sie smiejesz
Miałbys auto za 200 tysięcy to spoko a tak jesteś takim samym robakiem jak Ci z których sie smiejesz
MajkelT napisał/a:
sporo tu ludzi na poziomie Testo
MajkelT napisał/a:
Nooo to mieszkańcy Amsterdamu widać niezłe biedaki skoro rowerem popierdalają, albo Ci z Rzymu na motorynkach... nie to co bogata polska jeżdżąca 12 letnim szrotem za 3tys. Średnio na 1000 mieszkańców przypada tu 37% więcej samochodów niż średnia unijna. Sami bogacze w tej Polsce.
Sam nie nie mam możliwości dojazdu do miasta niczym innym jak swoją gablotą ale gdybym mieszkał w mieście natychchmiast bym z niej zrezygnował bo to zwyczajnie niepraktyczne gdy w centrum nie ma gdzie zaparkować, za wszystko płacisz a pod nosem masz tramwaj czy autobus. Gdyby polactwo myślało bardziej prospołecznie to nie było by takich problemów z korkami i parkowaniem. No ale "myślenie prospołeczne" toż to take lewackie określenie a polak przecież musi pokazać sąsiadowi że go stać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów