📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:25
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:32
🔥
Paniusia z pieskiem w biedrze
- teraz popularne
🔥
Tato podał byś serwetkę
- teraz popularne
Takie filmy są już tak przewidywalne. Za nic bym nie chciał zmieniać opon w ciężarówkach. Powinni mieć specjalne klatki na koła.
Ale u nas sie tak nie dzieje, tam te opony sa zajeżdżone na amen, one pękają ze starości i wielokrotnej 'regeneracji' pt lutownica i nacinamy bieżnik na łysej oponie.
Janusz_k napisał/a:
Ale u nas sie tak nie dzieje, tam te opony sa zajeżdżone na amen, one pękają ze starości i wielokrotnej 'regeneracji' pt lutownica i nacinamy bieżnik na łysej oponie.
dzieje, dzieje
popatrz sobie czasem ile rozerwanych opon wala się po jezdni
I pomyśl, że jak wyprzedzasz "tira" to taka oponka może strzelić obok.
Dlatego na światłach nie stajemy zaraz obok koła samochodu ciężarowego. Nie mówiąc już o przechodzeniu obok tegoż
Gratulujemy dołączenia do portalu
napisał koleś z kontem od roku do typa z 10 letnim kontem... jak było to to zgłoś "było" ewentualnie daj linka a nie pierdol jak potrzaskany...
Przez te filmiki to do zmiany opony zabieram się jak pies do jeża.... Kiedyś zmienię....
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów